22 січня деякі електронні ЗМІ поширили недостовірну інформацію про порушення кримінальної справи №6201800000000020 за ст. 364 ч.1 КК України «Зловживання владою або службовим становищем» проти Анатолія Гриценка та опублікували відповідний витяг з єдиного реєстру досудових розслідувань щодо даного кримінального провадження.

Слід зауважити, що даний витяг не має жодного посилання на колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка, - запевняє прес-служба.

У зв’язку з цим, уповноважений кандидата в президенти Анатолія Гриценка Руслан Чорнолуцький звернувся за роз’ясненнями до Державного бюро розслідувань, де йому повідомили, що у жодній кримінальній справі ДБР Анатолій Гриценко не фігурує ані як обвинувачений, ані як свідок.

Розповсюдження неправдивої інформації стосовно кандидата в президенти Анатолія Гриценка вважаємо провокацією, яку ми пов’язуємо виключно з виборчим процесом та його балотуванням на пост Президента України.

Разом з тим, Анатолій Гриценко завжди наголошував на готовності до будь-якої співпраці з правоохоронними органами та наданні будь-якої інформації, якою він володіє.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще