Лідер Чечні Рамзан Кадиров погрожує народному депутату Україну і члену делегації в ПАРЄ Бориславі Березі, який в кулуарах ПАРЄ вступив у конфлікт з російською пропагандистською Ольгою Скабєєвою .

Інцидент, який стався під час виступу віце-спікера Верховної Ради Ірини Геращенко, транслювало українське телебачення.

Ірина Геращенко
Ірина Геращенко

Спочатку нардеп Береза відштовхнув пропагандистку, яка зривала промову Геращенко, а потім допустив на адресу журналістки ряд образливих виразів, зокрема, назвавши її "повією".

засідання ПАРЄ
засідання ПАРЄ

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Конфлікт в кулуарах ПАРЄ прокоментував у своєму Telegram-каналі глава Чечні.

Кадиров заявив, що якби такий інцидент стався з українською журналісткою в Росії, він став би приводом для критики на Заході і змусив серйозно замислитися про права людини. Однак у випадку зі Скабеєвою всі "мовчать, як ніби в рот води набрали".

Путін і Кадиров
Путін і Кадиров

"А Березі слід дуже чітко засвоїти, якщо він належним чином не вибачиться перед Ольгою Скабеевойю обов'язково знайдеться справжній чоловік, який в будь-якому місці його дістане і з розмаху вліпить дзвінкий ляпас!"- застеріг українського політика лідер Чечні.

Дивіться: У ПАРЄ розпочалися дебати щодо зняття санкцій з Росії

Нагадаємо, напередодні свого 41-го дня народження гуморист Студії "Квартал 95", кандидат в президенти України Володимир Зеленський оприлюднив електронну декларацію за 2017 рік.

Як повідомляв "Знай.ua", Україні доведеться "повернути" Кубань і Кавказ силою, як незаконно анексовані Росією території, так вважає депутат Верховної ради Андрій Білецький.

Також "Знай.ua" писав, що в ході Всесвітнього економічного форуму у Давосі на "українському сніданку" зустрілися Петро Порошенко, Анатолій Гриценко та Юлія Тимошенко.