Сьогодні лідеру студії «Квартал 95» Володимиру Зеленському виповнився 41 рік. У цей день він вирішив віднести свої документи до ЦВК, щоб його зареєстрували кандидатом у Президенти України. Видно понадіявся, що це принесе йому вдачу.

Цілком можливо, так воно і буде, і вже навесні Зеленський стане головою держави. Відразу виникає питання, а що буде з його студією «Квартал 95»? Адже без нього - це буде зовсім інше шоу і цілком можливо воно втратить свою актуальність. Не виключено, що комік потягне своїх колег за собою в політику.

Знай.ua вирішив зробити подарунок Зеленському в його День народження і допомогти розподілити державні посади між його колегами.

Євген Кошовий - прем'єр

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Він, напевно, за популярністю серед артистів «Кварталу» займає друге місце після Зеленського. При цьому вони добрі друзі і часто працюють в одних проектах, можна сказати, вони довіряють один одному. Тому саме йому Зеленський б доручив Кабмін.

Євген Кошовий в якості прем'єра, ймовірно ні в чому б ні поступився, ні Арсенію Яценюку (вони обидва лисі), ні Володимиру Гройсману (він також був би земляком Президента країни). Більш того, ведучи засідання уряду з жартами і примовками, він би збільшив популярність Кабміну серед населення. Тим самим українці стали б краще розбиратися в економічній ситуації в країні.

Олена Кравець - міністр фінансів

Єдина жінка в колективі, звичайно ж, буде займатися грошовими питаннями. Адже хто інший, як не представниця слабкої статі зможе ефективно розпоряджатися бюджетом і фінансовими засобами. При цьому у неї якраз є профільна освіта - фінансист-економіст.

З таким міністром фінансів, як Олена Кравець, Україна в короткий термін зможе поправити свій економічний стан. І найголовніше, ми перестанемо брати в борг, але при цьому у нас все одно завжди будуть гроші.

Юрій Крапов - міністр оборони

Звичайно, в неспокійний для країни час в команді Володимира Зеленського знайшовся і той, хто б зміг на свої плечі водрузити армію і солдатів. Юрій Крапов у «Кварталі» завжди грає харизматичні ролі, плюс він закінчив Суворовське вчилище - тому, як то кажуть, сам Бог велів.

Також нерідко Юрій виконує функції ведучого, тому під його початком, швидше за все, наші військові сили будуть тільки перемагати, при чому обов'язково з піснями і танцями.

Олександр Пікалов - голова ВР

Саме цій людині Зеленський б довірив керувати нашим неприборканим парламентом. Олександр Пікалов за життя поміняв багато професій: він був і охоронцем, і двірником, і різноробочим на будівництві, тому його мало що зможе здивувати в стінах ВР.

При цьому «Кварталівець» всерйоз захоплюється історією України та козацтва. Тому після любителя бойового гопака Андрія Парубія, до президії Верховної Ради міг би сісти і любитель острова Хортиця Олександр Пікалов.

Степан Казанін - голова СБУ

Чому саме він керівник Служби безпеки України? По-перше, він народився в Росії, тому знає ворога зсередини, а це великий плюс. По-друге, він зі студентства виявляв здібності гарного розвідника. Наприклад, на першому курсі він жартома преставився Степаном (хоча за паспортом він Сергій) і ось вже кілька десятиліть за ним закріпилося саме це ім'я.

При цьому, Степан він же Сергій, вміє легко вирішувати конфлікти, тому саме з таким керівником СБУ може досягти нових висот.

Юрій Корявченков - міністр спорту

Один з найвидніших учасників «Кварталу 95». Нехай він не так часто з'являється на сцені, але є одним зі старожилів шоу. Ми вирішили віддати йому посаду міністра спорту, тому що все його життя з ним тісно пов'язано. У школі він грав у баскетбол, а потім став активно захоплюватися футболом.

Такий міністр, як Юрій Корявченков, ймовірно, зміг би вивести вітчизняний спорт на новий рівень. І вже, найімовірніше, наша збірна з футболу точно б стала грати набагато краще.

Валерій Жидков - голова Адміністрації Президента

Будучи сценаристом «Кварталу» та інших проектів, Валерій дуже рідко з'являвся на публіці, частіше залишаючись за лаштунками. Своєрідний «сірий кардинал». Саме тому він би органічно виглядав на посаді голови АП. Коли на твої плечі лягає весь тягар проблем пов'язаних з діяльністю президента, ти їх успішно вирішуєш, радієш, але про твої подвиги так ніхто і не дізнається.

Можна навіть не сумніватися, що завдяки багатому життєвому досвіду, Валерій Жидков давав би гарні поради президенту Володимиру Зеленському. Та й вся команда працювала б на одну ідею, щоб Україна процвітала і народ жив у достатку. Шкода, що подібне майже нереально. Хоча, хто його знає, чи не так?

Нагадаємо, що слідом за "Кварталом 95" Зеленського з днем народження привітали українці.

Також Знай.ua повідомляв, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".

І також ми писали, що український герой зворушив Зеленського.