Відомий український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Після того, як артист заявив про політичні амбіції та участь в президентській гонці, до нього підвищена увагу. Наприклад, у його сторінки в Instagram стало більше підписників. Але, незважаючи на передвиборну кампанію, Володимир Зеленський продовжує займатися основною роботою і зараз активно йдуть зйомки третього сезону фільму "Слуга народу".

Саме фотографії зі знімального майданчика цього кіно нещодавно з'явилися на сторінці Зеленського. Артист позує на фото з відомим українським актором театру і кіно Станіславом Бокланом. Примітно, що на знімках Зеленський і Боклан мило, майже по-дитячому, обіймаються. Все це відбувається на вулиці, а судячи з відео, яке з'явилося в записі Зеленського трохи раніше, зйомки проходили у в'язниці.

В підписи до фотографій Володимир Зеленський написав: "#новийслуганароду на зйомках". Численні шанувальники артиста не залишили без уваги його нову публікацію і почали активно її коментувати. Варто відзначити, що 25 січня кандидат у президенти Зеленський святкує День народження, тому в коментарях користувачі також залишають привітання.

"Зеленського в президенти, а Боклана в міністри культури! Вова, ми всією сім'єю за тебе будемо голосувати! Не підведи! Підніми нашу країну з колін!", "Я вже в очікуванні нового фільму", "Мої вітання з Днем народження!", "З днем народження, Володимир! Здоров'я вам міцного! А все інше додасться!", "Як хочеться, щоб Оля та Вася були разом в новому сезоні", "Володимир, ви наш президент!", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".