У переліку головних претензій до лідера Студії "Кварталу 95", кандидата у президенти України Володимира Зеленського окрім прихильності до колишнього акціонера "ПриватБанку" Коломойського часто згадують його російськомовність.

Зеленський займається спортом
Зеленський займається спортом

Виправити ситуацію взялися у його "Зе! Команді", при чому обрали для цього досить оригінальний спосіб. У мережі оприлюднили відео, на якому Зеленський говорить ті чи інші фрази рідною мовою, а у разі помилки змушений підтягуватися. Такий метод справді дієвий – будеш двічі думати перед тим, як перейти на російську, або суржик.

Зеленський займається спортом
Зеленський займається спортом

"Все дуже просто, я – вишу, мені кажуть слово, я його перекладаю. Якщо я неправильно переклав, підтягуюся двічі", - коментує кандидат.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Виглядає це зі сторони трішки кумедно – у багатьох словах слуга народу поки ще робить помилки, але принаймні намагається виправитися.

Зеленський займається спортом
Зеленський займається спортом

Як тут не згадати сумнозвісну "йолку" підозрюваного у державній зраді колишнього президента України Віктора Януковича. Той з невідомих причин вважав, що назва новорічного дерева пишеться саме так і навіть не думав щось змінити.

Таким чином одна фраза екс-гаранта породила безліч жартів, а його українські висловлювання все частіше викликали посмішку, аніж повагу.

Дивіться: Зеленський про освіту, українську мову та багато іншого

Загалом, підтягнутися для Зеленського не така вже й проблема: він щоранку займається спортом, при чому різними видами – починаючи із боротьби, закінчуючи легкими атлетичними вправами:

Дивіться: Зеленський на тренуванні

Слід відзначити, що нещодавно Зеленський також спростував свої ймовірні зв'язки із Юлією Тимошенко та Ігорем Коломойським і навіть жартома оголосив "конкурс на найкращий фейк" про нього та олігархів.

Дивіться: Зеленський про Тимошенко та Коломойського

Нагадаємо, Зеленський оприлюднив повний текст передвиборчої програми політичного руху "Слуга народу". Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський знімає нового "Слугу народу" у в'язниці. Також "Знай.ua" писав, напередодні свого 41-го дня народження гуморист Студії "Квартал 95", кандидат в президенти УкраїниВолодимир Зеленський оприлюднив електронну декларацію за 2017 рік.