Народний депутат Сергій Шахов розповів, чому в Україні не хочуть вводити електронне голосування. Про це депутат від партії "Наш край" заявив в ефірі українського телеканал Наш.

Зокрема, Сергій Шахов вирішив відповісти на запитання телеглядача, який запитав, чому політики в час сучасних технологій всіляко відхрещуються від електронного голосування. Він упевнений, що перехід на новий вид голосування дозволив би Україні зекономити мільярди бюджетних грошей.

За словами Сергія Шахова, в першу чергу відмова від електронного голосування пов’язаний з тим, що влада зацікавлена ​​в спотворенні фінальних результатів виборів.

“Влаштована диктатура виборцям. Ми зобов’язані йти голосувати і ставити галочку. Але я вже неодноразово говорив брати з собою ручку, щоб в кабінці галочка потім не зникла”, – заявив нардеп.

“Вони придумали еліксир молодості: що вони залишаться все в кріслах, що вони сфальсифікують вибори, але країна не буде краще жити. Через те, що йде фальсифікація виборів, через вкидання бюлетенів (відмовляються від електронного голосування – ред.)” , – впевнений Шахов.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Депутат також закликав українців прийти на вибори і проголосувати за своє майбутнє.

Дивіться: Сергій Шахов - про те, що принесе Україні закон "Про реінтеграцію Донбасу"

Нагадаємо, Шахов розповів про повільну смерть спорту в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua", Шахов закликав можновладців забепечити переселенців житлом. Також "Знай.ua" писав, оприлюднено невідомі факти з біографії Сергія Шахова.