У міськраді Бучі гучний скандал – з'ясовують, за які гроші дві місцеві чиновниці відпочили на Мальдівах. Жінки мали необережність похвалитися фотографіями в соцмережах, зазначивши місцем перебування фешенебельний готель, вартість проживання в якому складає близько трьох тисяч доларів за тиждень.

Відпочинком чиновниць зацікавилася організація «Чесно». Спливли подробиці доходів громадянок. Відпочивали на Мальдівах за гроші з невстановленого джерела начальник фінансового управління Бучанської міськради Тетяна Симон і завідуюча відділом прес-служби Вікторія Ляховець.

«Згідно із декларацією Вікторії Ляховець, опублікованої на сайті НАЗК, її заробітна плата за 2017 склала 175,7 тисяч гривень приблизно по 15 тисяч гривень у місяць. А на відпочинок на Мальдівах вона витратила майже половину зароблених за рік коштів», затверджують «Чесно» та додають, що сумарний дохід її чоловіка і сина не перевищив 100 тисяч гривень. Що ж стосується іншого чиновника, то, за даними організації, її доход приблизно такий близько 180 тисяч гривень.

Тим часом мер Бучі Анатолій Федорук заявив «Чесно», що готовий провести внутрішнє розслідування і з'ясувати, звідки у чиновниць з'явилися гроші на дорогий відпочинок.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали про ще одному розслідуванні – олігарх і контрабандист обкрадають бюджет України під виглядом фейкових акцій.

Знай.uа повідомляв про те, що Зеленський терміново вніс зміни в свою декларацію.

Гуморист Студії "Квартал 95", кандидат у президенти України Володимир Зеленський оприлюднив електронну декларацію по 2017 рік

30 січня він оновив документ, вніс правки і додав авто своєї дружини.

В електронній декларації артиста з'явилися автомобілі його дружини Mercedes-Benz S 500 4Matic і BMW X5. Також Володимир Зеленський додав інформацію про те, що з травня 2012 року він 300 акціями компанії Green Family LTD.

Напомним, оприлюднені перші положення передвиборних кампаній Вакарчука і Зеленського.

Як повідомляв "Знай.uа", передвиборну кампанію Зеленськогопорівняли з серіалом "Слуга народу". Також "Знай.іа" писав, Зеленський стримав перша обіцянка ще до виборів.