Після того, як Володимир Зеленський оприлюднив свою декларацію, українці дізналися, що шоумен має неабиякі гроші. З декларації виглядає, що гумор та іронія можуть стати справжнім клондайком.

Загальна вартість задекларованих активів і грошей на рахунках Зеленського в банку - близько 114 млн грн. І це лише вершина айсберга - імперія сміху, побудована Зеленським з партнерами за 15 років, коштує в рази більше.

Про активи Зеленського повідомляє видання "Ліга.nеt", посилаючись на бази даних Укрпатенту.

Як з'ясувалось, крім "Студії Квартал-95" і продюсерського центру "Ліга Сміху", в активі Зеленського частки в агентстві "Квартал-Концерт", "Анімаційній студії 95", продакшн "Кіноквартал" та інших.

Популярні новини зараз
В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем
Показати ще

Нагадаємо, недавно розгорівся неабиякий скандал через російський бізнес засновників "кварталу", який знайшли журналісти Радіо Свобода. Після чого Зеленський заявив про вихід з числа засновників кіпрської компанії Green Family, яка володіє фірмами в Росії.

Є у Володимира Зеленського і нематеріальні активи - близько трьох десятків торгових марок, які використовують у своїй діяльності "Студія Квартал 95". Шоумен є майже одноосібним власник всієї інтелектуальної власності "кварталу" – всі бренди, за винятком "Ліги Сміху" і "Країни У", належать Зеленському.

Співвласниками "Ліги Сміху" і "Країни У" також значаться Борис і Сергій Шефір, Андрій Яковлєв, Наум Барула і Андрій Чивуріна.

Всі решта торгових марок "Кварталу 95" зареєстровані на Зеленського. Це означає, що головний комік України може отримувати роялті за використання цих ТМ, якщо хто-небудь захоче ними скористатися.

Торгові марки Зеленського:

Володимир Зеленський планує зареєструвати ще кілька торгових марок, на які вже подано заявки:

Нагадаємо, Слуга народу зібрав довкола себе мільйони людей.
Нещодавно соціологи з групи "Рейтинг" провели масштабне опитування серед українців, щоб визначити настрої напередодні виборів президента. Як виявилося, лідер у рейтингу – Володимир Зеленський,

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки Зеленський заробив на "Кварталі 95".

Також Знай.ua писав, Зеленський ризикує вилетіти із передвиборчих перегонів.