За даними, отриманими партією з надійних джерел, влада готує чергову масштабну провокацію проти "Батьківщини" та Юлії Тимошенко. Мітинг під псевдопрапорами "Батьківщини" планується провести цієї неділі, 3 лютого, у Маріїнському парку в Києві.

Прес-служба "Батьківщини" інформує, що в останні дні відбувається масова "вербовка" людей для участі у вуличних акціях нібито від імені партії. Учасникам обіцяють від 400 до 750 грн за 4 години участі в акції. Окрім того, організатори озвучують плани створити ціле наметове містечко, яке функціонуватиме 2 місяці.

Відомо, що на таких псевдоакціях "Батьківщини" процес роздачі грошей учасникам фіксуватиметься на камери, щоб потім фейкові новини з гучними заголовками були розтиражовані через підконтрольні Банковій ЗМІ та штатних блогерів президента.

Партія "Батьківщина" офіційно заявляє, що не планує проводити масові акції і розгортати наметове містечко у Маріїнському парку в Києві. Будь-яка інформація про проведення платних акцій і незаконну роздачу грошей учасникам не відповідає дійсності. Це провокація влади!

Прес-служба партії просить ЗМІ та громадян перевіряти будь-яку інформацію про діяльність "Батьківщини" та Юлії Тимошенко на сайті партії ba.org.ua.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще