Підкуп виборців – серйозний злочин. Спроби його вчинити починаються перед кожними виборами, і це неминуче. Так, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що спроби підкупу будуть різко припинені.

Журналіст Олександр Дубинський на своєму Telegram-каналі Dubinsky.pro заявив про прецедент підкупу у Києві:

«Як відповідальний громадянин, повідомляю, що зараз в Солом'янському районі Києва, вул Очаківська 3/8, в приймальні депутата Київради від БПП Конобаса, - відбувається роздача грошей місцевим жителям», - написав журналіст

«Вважайте це заявою про злочин. Одним з десятків тисяч, які зараз відбуваються по всій країні».

Нагадаємо, раніше Притула показав, чого не вистачає Зеленському, Порошенку та інших кандидатів у президенти.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фанати гумориста Сергія Притули вже давно пророкували йому успішну політичну кар'єру, проте він завжди заперечував такий варіант. Вважав, що принесе більше користі принесе Україні на іншому терені – наприклад, допомога нашим бійцям на Сході.

Нагадаємо, раніше Зеленський звернувся до українців: ми повинні збільшувати статистику разом.

Передвиборна команда відомого шоумена Володимира Зеленського озвучила сумну статистику про те, яку кількість українців очікується під час проведення голосування на президентських виборах 31 березня 2019 року і закликали всіх брати участь у ньому. Про це в суботу, 2 лютого, повідомляє видання "Бізнес.медіа", посилаючись на офіційну сторінку "Команда Зеленського" в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляв портал "Знай.uа": міністр внутрішніх справ України вперше висловився про кандидата в президенти Володимира Зеленском. Як вважає чиновник, люди розчарувалися в старій владі і шукають нового героя. Згідно з результатами опитування українців, за коміка готові віддати свої голоси близько 19% всіх опитаних.

Також "Знай.uа" писав, що росіяни переплюнули самі себе і їх неадекватність просто вражає. Один з журналістів опублікував сторінку з підручника, в якому говориться, що українців як нації ніколи не існувало.