Автора Студії "Квартал 95" Володимира Зеленського всі звикли сприймати у двох іпостасях: як гумориста і віднедавна як політика. Але насправді поза сценою він ні той, ні інший – просто батько, який понад усе бажає щастя своїм дітям.

Зеленський в ролі батька

Родина Володимира Зеленського
Родина Володимира Зеленського

У такому графіку приділяти необхідний час близьким важко. Але Зеленський намагається стати для них другом і порадником, при цьому – не розбестити дорогими подарунками, як це роблять деякі зірки, типу "ось виростеш куплю тобі iPhone".

Комік вважає, що син і донька повинні чітко розуміти, як важко даються ці гроші.

Родина Володимира Зеленського
Родина Володимира Зеленського

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Мені здається, що я з ними перебуваю на одній хвилі. Я з дітьми розмовляю їхньою мовою: з Кирилом ми спілкуємося на стародавній мові жестів і звуків - можемо стояти на четвереньках один перед одним і гарчати .... У якийсь момент я перетворююся на овоч - лежу на дивані, дивлюся разом з ними "Оггі і Кукарача" і жую з пластмасовою тарілочки гумки для волосся - це у Сашка наче спагеті з соусом "Болоньєзе". І такий кайф відчуваю при цьому! Діти повертають мене в пісочницю, в якій мені особливо комфортно!", - пояснював Зеленський.

Родина Володимира Зеленського
Родина Володимира Зеленського

Кирило, до речі, повна копія свого тата за характером, хоча зовнішність у нього швидше від мами – у Олени такі самі світлі очі, схожа міміка:

Родина Володимира Зеленського
Родина Володимира Зеленського

"….характер мій! У нього швидкість страшна: хлопець не ходить, а одразу біжить. Або мчить на четвереньках на шаленій швидкості. Ми з ним граємо , і я безнадійно відстаю".

Родина Володимира Зеленського
Родина Володимира Зеленського

Свого часу сторінці в Instagram Володимир розмістив черговий знімок з тренування вихідного дня. На фото видно, як Зеленський віджимається на пальцях, демонструючи накачані біцепси.

"Тихо, на пальчиках, поки діти сплять. З недільного тренування", - підписав він кадр.

Шоумен Володимир Зеленський був також присутнім на пологах дружини. Але, за словами Володимира, це сталося випадково, побачене далося йому важко, але врешті-решт він зміг втриматися на ногах.

Родина Володимира Зеленського
Родина Володимира Зеленського

"Максимально відтягував зйомки, я поїхав лише через тиждень після цієї події великої у моєму житті. Справа в тому, що, ви ж знаєте, ми зйомки планували півтора роки тому вже у Лас-Вегасі, а запланувати народження дитини ніяк не виходить у житті", - сказав Володимир.

Так само він не планував бути свідком народження другої дитини. Але це таки сталося.

Сімейний архів Зеленського
Сімейний архів Зеленського

"Я не збираюся казати, що я найбільший герой серед чоловічого населення нашої планети, скажу чесно, що це сталося випадково. Так, як зі мною усе трапляється в житті. Мене запитали, чи хочу я бути присутнім, я сказав: "Ні, чесно, я буду за дверима, постою, похвилююся, мені нічого не треба, не звертайте увагу…", - згадав Зеленський.

Сімейний архів Зеленського
Сімейний архів Зеленського

"Лікарі казали: "Володимир, здається, ви бліднете". Вони сказали мені кілька разів, але я опирався і казав: "Ні, ні, усе добре. Я стою, я тримаюся". Мені навіть здалося на секунду, що світло вимкнулося. Потім прийшов до тями", - згадував Зеленський.

Дивіться: діти зірок "Кварталу 95" подякували батькам

Дивіться: "Квартал 95", номер про родину, яка виховує 8 доньок

Дивіться: Олександра Зеленська смішить тата на шоу Розсміши коміка Діти

Нагадаємо, передвиборчу програму Зеленського порівняли із серіалом "Слуга народу". Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського з'явився ворог з КВК. Також "Знай.ua" писав, прихильник Порошенка раптово вступився за Зеленського.