Один з лідерів Революції Гідності, кандидат в президенти України Олександр Данилюк, закликав українців не сваритись через політику і нагадав, що найголовніше – це зберегти цілісність держави, бо Росія прикладає максимум зусиль, щоб через вибори розколоти українське суспільство.

«На жаль, ці вибори більшістю політичних сил розглядаються як привід для безкомпромісного протистояння та загострення внутрішніх міжусобиць з надією отримати для себе персонально більшу кількість місць біля бюджетної годувальниці. Така поведінка нагадує озброєні бійки за право отримати собі каюти першого класу на «Титаніку». Росія розглядає ці вибори як театр воєнних дій, а українських політиків як свої інструменти по розколу суспільства. Сьогодні, як ніколи, необхідно пам’ятати про національну солідарність, бо, як написано в Святому Письмі «будь-яке розділене царство – впаде». Не сваріться через кандидатів. Держава понад партії, нація понад класи», - написав Данилюк на власній Facebook сторінці.

Раніше Данилюк оприлюднив свою програму, в якій зазначив, що головне завдання, яке стоїть перед ним та його "Спільною Справою" на парламентських та президентських виборах - це протидія втручанню в українські вибори та російському реваншу через формування проросійської більшості. Кількома днями після цього воєнна розвідка США фактично підтвердила слова Данилюка, заявивши про те, що РФ ставить перед собою завдання отримати лояльну до себе парламентську коаліцію.

Адвокат за освітою Олександр Данилюк, один з найбільш яскравих та самостійних лідерів Революції Гідності, лідер громадянського руху «Спільна справа». З початком українсько-російської війни Данилюк зосередився на національній безпеці та обороні, а також на академічному дослідженні та практичній протидії російській гібридній агресії. Читав лекції в Національному університеті оборони США, Школі спеціальної війни імені Кеннеді та інших навчальних закладах, що займаються підготовкою фахівців з гібридної війни. Зареєстрований кандидатом в президенти України під номером 22.

Експерти вже прокоментували появу серед кандидатів на посаду Президента Україні Олександра Данилюка, як «зміну поколінь» в українській політиці.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще