Колишній президент-втікач Віктор Янукович збирається дати першу прес-конференціюпісля оголошення вироку в Оболонському райсуді.

Про це повідомляє Громадське.

Прес-конференцію організують у столиці Російської Федерації. В Москві, у середу, 6 лютого зберуться також і адвокати Януковича.

У свою чергу захист екс-президента, якого визнали винним у держзраді, заявляє, що колишній глава держави говоритиме про свій вирок, бо "треба дати оцінку цьому "бєспрєдєлу".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, адвокати Віталій Сердюк, Ігор Федоренко та Олександр Горошинський, які представляють інтереси колишнього Президента України Віктора Януковича, повідомили, що 5 лютого презентують результати власного розслідування злочинів, які інкримінують їх клієнту.

Як повідомляв портал Знай.ua, суд визнав Януковича невинним. Суддя вважає, що обвинувачення не змогло надати переконливі докази причетності колишнього президента України до захоплення Криму.

Також Знай.ua писав про те, що за високими парканами в селі Гореничі, що під Києвом, проглядається будинок колишнього генпрокурора Віктора Пшонки. В лютому 2014 року він вразив всю Україну: скульптури левів на вході, дивани з золотою оббивкою, фото Пшонки в образі Цезаря, величезна кількість картин, зброї, ікон і навіть мощі святих. Тоді знайшли і господарську книгу маєтку. На будинок було витрачено близько 15 мільйонів доларів.