Адвокати Віталій Сердюк, Ігор Федоренко та Олександр Горошинський, які представляють інтереси колишнього Президента України Віктора Януковича, повідомили, що 5 лютого презентують результати власного розслідування злочинів, які інкримінують їх клієнту, пишуть Українські Новини.

Презентація доказів, що були зібрані в рамках розслідування адвокатами Януковича, відбудеться в ході прес-конференції, проведення якої заплановано на 11:00 5 лютого у прес-центрі інформаційного агентства "Українські новини".

У рамках заходу вперше будуть презентовані докази (зокрема, документальний фільм тривалістю більше 1 години, що заснований на реальних подіях), які не були допущені Оболонським районним судом м. Києва до публічного розголошення.

У цьому документальному фільмі будуть представлені унікальні підтвердження того, хто насправді винен у втраті територіальної цілісності України, а саме Криму, і вкажуть на вину конкретних осіб з числа діючих політиків у розв'язанні збройного протистояння в Україні.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України оголосила про завершення розслідування у справі розстрілів на Майдані в 2014 році. Так, глава ГПУ Юрій Луценко в ефірі телеканалу «Прямий» завив про те, що справа про катів Майдану найближчим часом буде переданов в суд.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що суд визнав Януковича невинним. Суддя вважає, що обвинувачення не змогло надати переконливі докази причетності колишнього президента України до захоплення Криму.