Чинний президент Петро Порошенко стверджує, що причиною зубожіння українців є війна з Російською Федерацією, а також те, що Росія закрила для України свої ринки.

В ефірі одного з телеканалів він підкреслив, що на власні очі побачив, які проблеми хвилюють українців після 18 поїздок в різні регіони України.

"Більшість людей сьогодні не живуть, а виживають", - заявив гарант. Також він додав, що канадська економіка миттєво б упала, якби США закрили свої ринки для товарів з Канади.

Варто нагадати, що Порошенко активно піариться на отримання автокефалії української церквою, чим викликав обурення з боку деяких політиків. Микола Томенко написав в одній із соціальних мереж такий коментар: "Ось фанати Порошенко вже дістали мене прославленням його “релігійного фанатизму і щирого націоналізму”. Пропоную Вам і Вашому роботодавцю не тільки політичною рекламою за бюджетні кошти, а реальними справами створювати нашу рідну церкву. І для прикладу, Храм Андрія Первозванного в Києві, Порошенко активно фінансував, звернути до нашої українській, а не московській церкві. А то її священики досі пропагують російський світ і проклинають нас як розкольників".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що за час правління Кличко життя в столиці істотно змінилося, ось тільки зовсім не в кращу сторону. Приміром, під час свого перебування в 2009 році в опозиції він обурювався несправедливими тарифами, але при цьому нещодавно підняв їх відразу на 60%. Те ж стосується і незаконного будівництва, з яким Кличко обіцяв боротися. При цьому на даний момент кількість незаконних будівель побила рекорд – 67 об'єктів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": народні депутати нарешті звернули свою увагу на проблеми українців і вирішили продовжити терміни пільгового розмитнення автомобілів на європейських номерах. Згідно зареєстрованого документу, пільговий період пропонується збільшити з 90 до 180 днів.

Також "Знай.uа" писав, що секретар генеральної прокуратури заявила, що щодо Віктора Медведчука відкрито кримінальну справу про сепаратизм і державну зраду.