Останнім часом в Україні тільки й розмов, що про коміка і кандидата в президенти Володимира Зеленського. На Новий рік Зеленський записав відеозвернення до народу України, в якому заявив про своє рішення балотуватися. З тих пір увагу ЗМІ і громадськості прикута до «Зе Президента», рейтинги стрімко ростуть, а «Динозаври» від політики нервують – адже все більше народу переходить на бік «Зе». Не дивно, що люди хочуть знати про Зеленського більше. Так, нещодавно політик розповів, якою мовою він думає, повідомляє видання Главком.

Артист зізнався, що мова, якою він думає, залежить від мовного середовища, в якому він знаходиться.

«Російською у звичайному житті, вдома. Українською – коли тривалий час спілкуюся на цьому мовою. Англійською, коли перебуваю за кордоном. Залежить від мовного середовища, в якій я перебуваю», - зазначив Зеленський.

Раніше ми писали, що Зеленський показав команду «Слуги народу», всупереч очікуванням, в ній жодної особи, знайомої нам по передачі «95 квартал»

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський нарешті показав свою команду, яка буде допомагати йому в різних регіонах.

"Ви так довго чекали - і ось вони! Люди, яких ви повинні знати в обличчя - самі круті представники Зе! Команди! Представник Зе! Команди у Волинській області - Валерій Стернійчук. Офіційна сторінка Зе! Команди - Команда Зеленського в Луцьку", - йдеться в повідомленні.

В коментарях шанувальники артиста відзначили відсутність на фотографіях людей зі старої політичної системи і також підтримали його прагнення виграти президентські вибори в Україні 31 березня 2019 року.

Цікаво, що тут Зеленський виконав одну зі своїх обіцянок – залучили людей нехай і без досвіду, але з розумінням того, що потрібно змінити в державі. Мова йде про проект "Країна мрій", який планує втілити комік в разі перемоги на виборах.

Напомним, Зеленського вперше показали в ролі тата, а не коміка або кандидата в президенти.Як повідомляв "Знай.uа",оприлюднено повне досьє на Зеленського. Також "Знай.ua" писав, що команда Зеленського попередила українців.

Дивіться відео по темі: Зеленський увірвався в президентську гонку