Команда керівника студії "Квартал 95" зафіксувала на фото і відео декілька автомобілів із тонованими вікнами, які постійно стежать за пересуванням Зеленського.

В центрі Одеси легкові автомобілі із тонованими вікнами постійно супроводжують команду Кварталу 95. Змінюються лише номерні знаки машин та місце їх "дислокації".

До Одеси Володимир Зеленський прибув на зйомку фестивалю "Ліга сміху". Те, що він став об'єктом стеження його команда помітила відразу – вже з самого аеропорту хтось сів їм на хвіст.

Спочатку кварталівці самі влаштували спостереження за невідомими спостерігачами. Згодом, за їхніми словами, терпець увірвався і вони викликали поліцію. Однак у машині проігнорували вимоги поліцейських відкрити вікно і представитись. Та пізніше, все ж погодились поспілкуватись з копами. Поліцейським щось показали і знову зачинили вікно.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За словами свідків інциденту, згодом не на камеру копи зізналися, що в машині були співробітники СБУ.

Переслідування кварталівців продовжилось і у Києві. Машину з тонованим склом днями помітили неподалік майданчика, де знімають продовження серіалу "Слуга народу".

У Житомирі , куди Зеленський приїхав з концертом, також "об'явились" невідомі на машині з тонованим склом.

Всі ці докази стеження кварталівці зафіксували на відео та фото.

Сам Зеленський до стеження за ним поставився з гумором.

"Я відчуваю себе постійно в безпеці. Я дуже дякую Службі безпеки України, що вони поруч зі мною і навіть коли я їх не бачу, вони мене охороняють… Лише мені здається, що їм потрібна інша назва – СБЗ – служба безпеки Зеленського,"- жартує шоумен.

У відомстві причетність до стеження за кандидатом в президенти заперечують.

Жарти жартами, але Зеленський все ж подав заяву в поліцію, на основі якої вже відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного спостереження за кандидатом в президенти.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"7 лютого 2018 один з кандидатів в президенти України звернувся до органів НПУ із заявою про зафіксовані факти стеження за ним і його співробітниками невідомими особами на дванадцяти автомобілях в м. Одеса на фестивалі "Ліга сміху" з 30 січня по 4 лютого 2019 року. Також кандидат повідомив про фіксацію фактів стеження за ним і після цього періоду після прибуття до Києва ", - сказано в повідомленні.

Поліція прийняла заяву і відкрила кримінальне провадження за статтею ч.2 ст.182 Кримінального кодексу "Порушення недоторканності приватного життя".

#ВАЖЛИВО: Національна поліція України розпочала розслідування за заявою кандидата у Президенти про стеження за...

Geplaatst door МВС України op Donderdag 7 februari 2019

Нагадаємо, Зеленський запустив новий челлендж: я клоун і пишаюся цим. Володимир Зеленський опублікував відеозвернення до українців в якому назвав себе клоуном, після того як багато прихильників президентської гонки почали спекулювати на цю тему.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї.

Також Знай.ua писав, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський нарешті показав свою команду, котра допомагатиме йому у різних регіонах.