Національна поліція України в Тернопільській області відкрила кримінальну справу. Згідно з документом, 67-річна пенсіонерка звинувачується в незаконному отриманні субсидій. Про це в п'ятницю, 8 лютого, повідомляє Бізнес.Медіа посилаючись на прес-службу відомства.

За попередніми даними, 67-річна жінка звинувачується в незаконному отриманні субсидій на суму понад 20 тисяч гривень. За даними правоохоронців, пенсіонерка приховала відомості про придбання квартири вартістю понад 50 тисяч гривень. Повідомляється, що вона купила квартиру в Івано-Франківську.

Бідолашну жінку звинувачують у шахрайстві. Поліція відкрила кримінальну справу. 67-річній пенсіонерці загрожує штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів, а також виправні роботи строком до двох років або обмеження волі на строк до трьох років. Наразі триває досудове розслідування справи.

Раніше Знай.uа писав: українців змусять доплачувати за воду: лічильник не допоможе. В Україні вирішили впровадити зміни щодо принципів нарахування оплати за спожиті послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. Законом передбачається, що мешканці будинку як власники цілісного майнового комплексу будуть змушені платити за всю воду, спожиту їхнім будинком.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

До основних принципів методики відноситься визначення і розподіл різниці між обсягом холодної води, виміряним загальнобудинкових лічильником, і сумарним обсягом спожитої холодної води за показаннями квартирних лічильників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Укрзалізниця накрутить ціни на іржавий мотлох: дорожче, ніж у літаку.

Також портал Знай.uа повідомляв, про субсидії з перешкодами: Кабмін ще сильніше заморочив голову українцям.