Днями Знай.ua писав про те, яка же по-справжньому людина лідер студії «Квартал 95» Володимир Зеленський. Допомагала нам в цьому гипнотерапевт, член Європейської Ліги гіпнотерапевтів і психологів, енергонумеролог, сертифікований арт-терапевт Тетяна Забзалюк.

Так як Зеленський зараз також є кандидатом у президенти країни, справедливо буде дізнатися такий самий розклад і про його найближчих конкурентів. Наприклад, про лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко.

Тетяна Забзалюк погодилася скласти матрицю і для неї, щоб ми дізналися, яка вона не на публіці.

Гіпнотерапевт вважає, ми самі ковалі свого щастя

За словами енергонумеролога, будь-яка матриця, в тому числі і Юлії Тимошенко, говорить не про вчинки і дії людини, а про внутрішній світ, якості особистості. А який вибір буде для себе робити людина по життю, залежить цілком від неї.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Основні її якості як людини

У неї переважає інтелект і логічне мислення, філософське сприйняття життя, сильний вольовий характер. У неї на все є особиста думка і здатність відстояти його в будь-якій суперечці. Вона не стоїть на місці, відчуває внутрішню необхідність вести групи людей за собою. При цьому не важливо, це буде робочий колектив, або власна сім'я. Ці якості багато в чому можуть нагадувати чоловічу витримку і стійкість. Але Юлія не позбавлена ​​і жіночої чутливості і мрійливості. Це пом'якшує її і дарує натхнення, тонке сприйняття гармонії навколо і прагнення створювати те, що вважає красивим, естетичним, корисним. В її серці живе тяжіння до родових традицій, любов до моря і загадок життя.

Які її соціальні якості?

У соціум влилася Юлія не так-то й просто. Спочатку вона ретельно намагалася знайти себе і своє місце в житті, і тільки після цього набралася сміливості і рішучості вийти в світ. Всі свої кроки вона продумує наперед, зважує, аналізує і відкидає те, що не стало для неї логічно обгрунтованим. Вона прекрасно орієнтується у своїй інтуїції, добре відчуває людей і їх справжні наміри. Тому її складно обвести навколо пальця, як і складно, нав'язати свою думку.

Юлія Тимошенко завжди прислухається до своєї інтуїції

Які ж мінуси її характеру?

Чи можна використовувати силу розуму і внутрішньої енергії з негативними цілями? Можна, можливо. Кожний може. А можна і направити на створення благополуччя. Як буде діяти Юлія зі своїми можливостями - буде залежати від дуже багатьох чинників. Але що очевидно - людина з таким характером себе в образу не дасть.

Фінансові питання.

У сфері фінансів у Юлії активується енергія лідерства і руху вперед. Вона навряд чи віддасть конкурентам те, що вважає своїм. Життя її грунтовно навчило бути сильною в питаннях роботи і заробітку, втрачати і знову знаходити, долати спокуси необгрунтованих витрат і навіть зуміти стати прикладом для інших в поводженні з грошима.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, хто побореться за президентське крісло в Україні.

Також ми повідомляли, що Зеленський лідирує в рейтингах не просто так.

І днями відомий поет написав хвалебну оду Порошенку.