Лідер політичного руху "Слуга народу", кандидат у президенти України Володимир Зеленський знову не тільки зміцнив, а й підвищив свої позиції у соціальних рейтингах. Це підтверджують результати останніх опитувань:

"Квартал 95" із концертом в Ужгороді
"Квартал 95" із концертом в Ужгороді

"І ми знову випереджаємо: за даними соціологічного опитування Володимир Зеленський обійшов усіх кандидатів у президенти! Соціологічне опитування, яке було проведено американською агенцією Greenberg Quinlan Rosner Research, рейтинг Володимира на сьогодні складає 28%. Дякуємо вам за підтримку! Разом ми створимо країну своєї мрії!". – коментують у команді "Слуги народу".

Слід відзначити, що така тенденція зберігається починаючи з січня поточного року – відтоді, як комік заявив про свої наміри балотуватися.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Що ж пропонує українцям Зеленський у разі своєї перемоги?

"Квартал 95" у Івано-Франківську
"Квартал 95" у Івано-Франківську

Прийняти законопроект "Про народовладдя". Українці будуть формувати завдання для влади через референдуми.

Прийняти законопроекти "Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів"; "Про імпічмент Президента України"; "Про відкликання народного депутата України".

Замінити податок на прибуток податком на виведений капітал.

Запровадити одноразову "нульову декларацію" для бізнесу, в якій бізнесмен за 5% зможе задекларувати і легалізувати доходи.

"Квартал 95", концерт команди Зеленського у Житомирі
"Квартал 95", концерт команди Зеленського у Житомирі

Впровадити економічний паспорт українця: кожна дитина з народження буде накопичувати до повноліття частину від реалізації державою природних благ.

Вивести всю інформацію про використання бюджетів, тендерах, закупівлі в публічну площину.

Нульова толерантність до корупції на всіх рівнях: за заставу ніхто не вийде, засуджений втратить все.

Перехід держави на власні енергетичні ресурси.

Дивіться: Зеленський про скасування концерту у Вінниці та тролінг хейтерів

Нагадаємо, Порошенка, Тимошенко, Зеленського та інших кандидатів перевірили на чесність.

Як повідомляв "Знай.ua", фанат Зеленського пояснив, чому не голосує за Порошенка. Також "Знай.ua" писав, у мережі порівняли передвиборчу кампанію Зеленського із серіалом "Слуга народу".