Кандидату в президенти України Анатолію Гриценку часто закидають, що коли він був міністром оборони, він розпродавав армію. Подібні звинувачення Гриценка у розпродажі армії не мають під собою підґрунтя, оскільки жодної кримінальної справи щодо політика не відкрито.

Про це заявив сам кандидат у президенти в програмі Drozdov, пише Рoliteka.

"Вперше це все з’явилось у 2014 році, коли почались вибори, коли чинний президент та його головний технолог Гринів вирішили, що я для них найбільша загроза", – зазначив Гриценко.

Він додав, що чотири роки після виборів було затишшя, а напередодні чергових президентських виборів негативні інформаційні вкидання поновились. Гриценко підкреслив, що їх неправдивість легко довести – жодної кримінальної справи у відношенні кандидата у президенти не порушено.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"4 роки нічого не було. Я ж доторканий. У вас є прокурор-кум, НАБУ, ДБР, САП – все. Чому я не в тюрмі. Якщо я знищив, розікрав, розпродав. Чому жодного кримінального провадження не порушили? Жодного разу не викликали на допит", – резонно запитує Анатолій Гриценко.

Політик наголосив, що має довідки про відсутність справ із поліції, прокуратури, ДБР.

"Вони створили ТСК. Її робота завершується тим, що вони приймають постанову ВР, де голосують, щоб все, що накопали, передати у правоохоронні органи. Як тільки це почалось, я вийшов та публічно сказав: не витрачайте час та гроші, займайтесь законами та приймайте рішення, важливі для економіки", – сказав Анатолій Гриценко.

Варто зазначити, що наприкінці січня Анатолій Гриценко виграв суд щодо звинувачень на його адресу з боку Олександра Бригинця. Суд визнав висловлювання Бригинця недостовірними і такими, що принижують честь, гідність і ділову репутацію.

До слова, Гриценко не вперше відповідає на закиди щодо розпродажу армії. Так в інтерв'ю Дмитру Гордону кандидат також прокоментував ці чутки:

Нагадаємо, кандидат у президенти Анатолій Гриценко розкритикував банківську систему в Україні. За його словами, у країні, де видають кредити бізнесу під 22%, а людям під 35%, "можна лише торгувати зброєю та наркотиками".

Як повідомляв портал Знай.ua Гриценко прокоментував введення санкцій проти організаторів фейкових виборів на Донбасі

Також Знай.ua писав, кандидат в президенти Анатолій Гриценко подав адміністративний позов про визнання протиправними дій Центральної виборчої комісії.