За сприяння Петра Порошенка, після публічного звернення до президента депутата Рівненської міськради Анни Іванової, було затримано відомого афериста та злочинця Андрія Федорчука. 10-го січня, під час зустрічі з Президентом, депутат Рівненської міської ради Анна Іванова звернулася до глави держави за допомогою. Іванова передала президенту скаргу і документи про дії рейдера Андрія Федорчука, місцевого кримінального авторитета та афериста, повідомляє "Інформатор".

10-го січня, під час зустрічі з Президентом, депутат Рівненської міської ради Анна Іванова звернулася до глави держави за допомогою. Іванова передала президенту скаргу і документи про дії рейдера Андрія Федорчука, місцевого кримінального авторитета та афериста.


Депутат Анна Іванова під час зустрічі з Петром Порошенком

Останнього звинувачують у численних рейдерських захопленнях, незаконному будівництві, підробці документів, здирництву та замахах на життя громадян. До того ж, він є підозрюваним у нападі на саму Анну Іванову, яку облили кислотою. Жінка отримала 12% опіків тіла, втратила зір. Перенесла шість тяжких операцій з відновлення зору в Одесі. Детальніше про злочинну діяльність Федорчука можна прочитати у статті. Петро Порошенко пообіцяв взяти ситуацію з аферистом під свій особистий контроль і передав справу на розгляд Генеральному прокуророві Юрію Луценку. Довго чекати не довелося. 13-го лютого Андрія Федорчука було затримано працівниками Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Затримання Андрія Федорчука

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Тепер долю злочинця, який причетний до десятків правопорушень у Рівному та околицях, вирішить слідство та суд.

“Я впевнена, що Петро Порошенко дотримав слова, яке дав мені публічно, і що розслідуванням злочинів Андрія Федорчука будуть займатися на високому рівні. Тож він не уникне покарання”, – заявила постраждала від рук Андрія Федорчука Анна Іванова.

Нагадаємо, раніше ІНФОРМАТОР опублікував розслідування, де наведені факти причетності Андрія Федорчука до ряду кримінальних правопорушень.