Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий зняв відео-звернення до українців. У ньому він розповів про свою дружбу з колегою і кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським. Також Кошовий закликав усіх, хто особисто знайомий з Зеленським розповісти, яким вони його знають.

Відповідне відео з'явилося на сторінках "ЗЕ! Команди" в соціальних мережах в суботу, 16 лютого.

"В моменти, коли навколо так багато брехні і бруду — підтримка потрібна, як ніколи. Якщо ви знаєте Володимира особисто — розкажіть, яка він людина. Без агітації. Тільки правда, тільки факти", - йдеться у підписі до ролика.

На відео Євген почав говорити в сценічному образі "Жеки", який він використовує для такого проекту як "Чисто News". Однак Кошовий після кількох фраз підкреслив, що зараз хоче говорити від себе особисто, а не як сценічний образ.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Є одна важлива тема, тому хочеться сказати не як, Жека, а як Євген Кошовий. У мене є один дуже хороший друг, на якого останнім часом ллється дуже багато бруду. Ви всі його чудово знаєте. Його звуть Володимир Зеленський", - почав актор.

Євген Кошовий розповів історію знайомства з Володимиром Зеленським. Зокрема, мова йшла про те, що вони грали в командах, які були суперниками. Пізніше Зеленський допоміг Євгену і з тих пір вони працюють разом.

"Я хочу попросити всіх, хто особисто знає Володимира, запишіть подібне відео і розкажіть, яка він людина. Я не прошу вас агітувати і говорити, за кого потрібно голосувати. Просто скажіть правду і все", - підсумував Кошовий.

Таку своєрідну естафету актор студії "Квартал 95" передав Олексію Потапенку (Потапу), Артему Гагаріну, Станіславу Баклану та Степану Казаніну.

Після того, як український шоумен Володимир Зеленський заявив про політичні амбіції та участь в президентській гонці, до нього з'явилася підвищена увага. В мережі почали з'являтися різноманітні факти, розслідування про діяльність Зеленського, які його компрометують. Володимир і його команда, у свою чергу, спростовують це. Раніше вони навіть влаштовували конкурс "Зе фейк" на кращий фейк про "смішного кандидата".

Нагадаємо, Зеленський або Голобородько: кого українці бачать своїм президентом.

Як повідомляв Знай.uа, "Квартал 95" показав найкращі моменти з Зеленським у "Слузі народу-3".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".