Мер Києва Віталій Кличко повертається в столицю з міжнародної конференції з безпеки, яка проходила в Мюнхені. Журналісти "Страны" помітили градоначальника при посадці на літак.

Кличко був одягнений у картату сорочку, кардиган і джинси. По всій видимості, він слухав музику на телефоні, коли його впізнали українці і стали робити з ним селфи.

В руках мера був невеликий дорожній чемодан і пальто, яке йому довелося зняти через весняної погоди. Відзначимо, що в Київ Кличко летів один.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кличко вирушив до Києва рейсом "Люфтганзи". За словами очевидців, мер столиці після посадки попрямував у бізнес-клас.

Варто зазначити, що мер Києва Віталій Кличко бере участь у роботі 55-ої Мюнхенської конференції з питань безпеки, що проходить 15-17 лютого. Основними темами цьогорічної конференції, на яку збереться рекордна кількість високопосадовців та відомих у світі політиків найвищого рівня, стануть: самовизначення ЄС, майбутнє євроатлантичного співробітництва, результати нової ери, змагання наддержав, подальший моніторинг і контроль над озброєнням та співпраця в оборонній політиці.

На всіх зустрічах у Мюнхені перше питання: яким буде фінал інтриги президентських виборів в Україні? Про це Кличко говорив і з Куртом Волкером, і з Аннегрет Крапм-Карренбауер.

Нагадаємо, Мюнхенська конференція з безпеки на три дні збере лідерів націй: Україна в центрі уваги. Мюнхенська конференція з безпеки 2019 році буде тривати три дні, з 15 по 17 лютого.

Президент України Петро Порошенко повідомив в рамках конференції у Мюнхені, що протягом останніх 24 годин на Донбасі загинув один український солдат выд удару протитанковими ракетами, ще троє були поранені.

Раніше портал писав, що Зеленський поставив "старих політиків" на місце: гречка і гумор – різні речі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко анонсував кілометровий список санкцій для Росії: азовський пакет.