Нещодавно третій сезон серіалу виробництва Студії "Квартал 95" під назвою "Слуга народу" опинився під загрозою зриву. Подейкували, що стрічку мають намір не пропустити в ефір. Хто насправді за цим стоїть та які натяки не сподобалися політикам у комедійному жанрі?

Зйомки серіалу із Зеленським "Слуга народу"
Зйомки серіалу із Зеленським "Слуга народу"

Слід відзначити, що в одному з епізодів серіалу "погані хлопці" розмірковують над тим, " щоб Схід ненавидів Захід, а Захід ненавидів Схід і називали одне одного фашистами та ватниками, бандеровцями та сепарами…". Вигаданий сценаристами, але такий близький до правди епізод української політики - на широких екранах.

Дивіться: Слуга народу 3, офіційний трейлер

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Минулого тижня, як повідомляє "Уніан", у мережу злили листування про зрив показу серіалу "Слуга народу-3". Зокрема, в листуванні, що містить аудіоповідомлення, відбувається обговорення варіантів зриву виходу в ефір серіалу.

У процесі обговорення питання зриву виходу в ефір серіалу співрозмовники діляться планами використовувати в цих цілях Центральну виборчу комісію і Нацраду з питань телебачення і радіомовлення. Також у листуванні обговорюється можливість взагалі "збити" серіал ще до виходу в ефір.

Зйомки серіалу із Зеленським "Слуга народу"
Зйомки серіалу із Зеленським "Слуга народу"

Судячи з переписки, планувалося залучити до цього громадську організацію " Комітет виборців України", і на офіційному ресурсі практично одразу публікують відповідну заяву.

"КВУ звертається до Нацради з проханням провести перевірку відеофільму "Слуга народу", інших відеофільмів та авторських програм, ведучими яких є кандидат на пост президента України", - йдеться у повідомленні.

З'ясувалося, що виконавець головної ролі у стрічці став справжнім конкурентом Петра Порошенка на виборах у реальному житті – принаймні, на це натякають у розслідуванні. Мова йде про колишнього керівника організації " Комітет виборців України", з якої, що цікаво, не тільки він потрапив у владу.

На посту голови КВУ й сам став чиновником – спочатку потрапив у секретаріат президента Ющенка, а згодом указом вже президента Януковича отримав іншу високу посаду.

Повертаючись до скандальної переписки, у ній політик згадує ще одну людину із "комітетським" минулим: "Працюю з ним, бо він по медіа спеціаліст".

Людина, про яку говориться у повідомленнях, в минулому була заступником у КВУ, а потім теж пішов у владу. Зараз він перший заступник голови Центральної виборчої комісії, у якої, за неймовірним збігом обставин, комітет виборців зараз просить оцінити законність змісту серіалу.

Однак по суті цього питання на Банковій не коментують.

"Ми бачимо магазини Рошен. В назві якого є корінь прізвища президента. Може їх теж вважати політичною рекламою і закрити?", - цікавиться головний герой серіалу, кандидат у президенти Володимир Зеленський. "Якщо вони закриють серіал, будуть відповідати перед мільйонами глядачів", - додає він.

Тож на знімальному майданчику кипить робота. Актори працюють щоденно, аби глядачі все ж побачили улюблений серіал вчасно. Вони обіцяють – буде смішно.

Дивіться: Володимир Зеленський у Чернівцях: 2 аншлаги і жодної агітації

Дивіться: Володимир Зеленський подав документи в ЦВК України

Нагадаємо, Вакарчук заявив, що ніколи не збирався балотуватися у президенти України.

Як повідомляв "Знай.ua", в "атаці" на Зеленського замішаний відомий кримінальний авторитет. Також "Знай.ua" писав, що українська армія записала емоційне звернення зі словами подяки "Кварталу 95".