Стало відомо, скільки кандидат у президенти Володимир Зеленський витратив на передвиборчу агітацію. Про це розповів спікер з питань ходу передвиборної кампанії Зе!Команди Дмитро Разумков в інтерв'ю УН.

Так, спікер розповів, що з моменту відкриття рахунку було витрачено понад 23 млн грн.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"З моменту, коли був відкритий рахунок витрачено 23 млн 143,5 тис. гривень. Можете порахувати, скільки в день обходиться кампанія. Скільки всього коштів надійшло на виборчий рахунок точно сказати не готовий, але ми обов'язково відзвітуємо детально про наповнення фонду і витрати", - розповіла спікер.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Відомо, що інформація про відкриття Зеленським рахунку виборчого фонду була офіційно оприлюднена 6 лютого. Відповідно, середні витрати Зеленського на один день передвиборної кампанії складають близько 1,5 млн гривень.

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

Варто нагадати, що чинний президент Петро Порошенко і комік Володимир Зеленський виходять у другий тур президентських перегонів. Про це свідчать результати загальнонаціонального соціологічного дослідження центру соціальних і маркетингових досліджень "Социс", який провели з 8 по 18 лютого 2019 року.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Раніше ми повідомляли, що команда Зеленського іронічно висміяла сучасних політиків в новому відео. Так, під гарячу руку потрапили президент Петро Порошенко, кандидатка Юлія Тимошенко і мер Києва Віталій Кличко. Іронічне відео з'явилося в Instagram.

У відео Зеленський в ролі судді шоу "Розсміши президента" слухає передвиборчі обіцянки політиків і сміється над ними. Очевидно, фраза Порошенко "я - людина, який не вміє брехати" здається Зеленському абсурдною. Також розсмішила Зеленського обіцянка Тимошенко "знизити в два рази тарифи на газ для українців".

Нагадаємо, експерт назвав 5 причин зростання рейтингу "смішного" кандидата Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа у мережі набирає популярність проект #ВибориБезБрехні, де аналізуються висловлювання кандидатів у президенти і їх слова перевіряються на чесність

Знай.uа писав, кримінальні авторитети погрожують зірвати вибори.