Команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського запустила офіційний сайт.

Про це повідомляють у соцмережах на офіційних сторінках команди "смішного кандидата".

"Найкрутіше те, що тепер ви маєте легкий доступ до будь-якої інформації, яка вас цікавить: від адрес Зе!офісів, брендування, офіційних хештегів до блогу та всіх важливих посилань.
Усі найактуальніші новини згруповані і доступні 24/7", - йдеться в повідомленні.

На сайті є такі розділи: "Команда мрії", "Стати частиною команди", "Стати спостерігачем", "Зе!офіси", "Блог", "Питанн/Відповіді", "Програма", "Про Зеленського", "Команда", "Активності", "Завантажити та підтримати". Також на сайті зібрані усі відео Зеленського у форматі VLOG.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто зазначити, що на сайті є пункт "Команда мрії". Тут кожен може запропонувати свою кандидатуру на очільника важливих державних посад. Кандидат в президенти Володмир Зеленський попросив допомогти вибрати, зокрема, кандидата на пост прем'єр-міністра, генерального прокурора, міністра закордонних справ, голови СБУ та міністра оборони.

Відповідне відео з'явилося на сторінці Зеленського у соціальних мережах у понеділок, 25 лютого.

"Кому подобається, коли президент призначає на посади свого кума або армійського друга? Чому так відбувається вже 28 років? Ми разом з тобою написали програму "Україна мрії". Зараз наступний крок - команда мрії", - заявив Володимир Зеленський.

Він закликав українців заходити на сайт його команди і там пропонувати свої варіанти.
"Зробимо це разом", - додав Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, що народний артист Станіслав Боклан , відомий за роллю у серіалі "Слуга народу", став на захист Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чи може Зеленський виграти вибори: експерт проаналізував реальні шанси "смішного кандидата". "Він розбурхав море, але ризикує потонути".

Також "Знай.ua" писав про те, що нещодавно на офіційній сторінці гумористичної студії "Квартал 95" в Facebook був опублікований новий фрагмент з третьої частини серіалу "Слуга Народу".