Президент Російської Федерації, як і вся його придворна челядь, часто любить розповісти про те, як погано живеться в Європі, які там жахливі люди, прикрашаючи свої бредні різними недоумкуватими фактами. Не відстає від нього і прес-секретар Дмитро Пєсков, який улесливо киває кожному слову свого кумира і підтакує.

Але недавня новина трохи спантеличила росіян і ті з них, хто ще може тверезо міркувати, повинні задуматися, а чи дійсно їх уряд говорить правду. Справа в тому, що Єлизавета Пєскова, дочка прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова, працює стажистом в Європарламенті.

Пєскова зареєстрована як стажер в офісі французького депутата Емеріка Шопрада. Цю інформацію політик підтвердив особисто, а також зазначив, що Пєскова, хоч і є "дочкою важливої в Росії персони", має стільки ж прав на стажування, скільки і інші студенти.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що політичний експерт і журналіст Яніна Соколовська переконана, що необхідно терміново розслідувати заяву міністра МВС про виділення з держбюджету півтора мільярда гривень на підкуп виборців Адміністрацією Президента. Для цього потрібно створити тимчасову слідчу комісію парламенту. Ігнорування керівництвом Верховної Ради вимог Олега Ляшка може обернутися невизнанням західними державами результатів голосування і, відповідно, легітимності нового президента.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомий комік і шоумен, а в даний час і кандидат у президенти України Володимир Зеленський отримував погрози на свою адресу, після чого за розслідування взялася поліція. Правоохоронці встановили, що це робила 26-річна жителька Львова, яка пояснила свої дії тим, що підтримує іншого кандидата, а самі текстові повідомлення дівчина відправляла з телефону свого батька. Головним слідчим управлінням Національної поліції України за даним фактом порушено кримінальну справу.

Також "Знай.uа" писав, що політолог Андрій Золотарьов переконаний, що причиною проблем Юрія Бойка є він сам. В результаті перебіжок між різними партіями він з респектабельного політика став "політичним бомжем".