Кандидат в Президенти України від партії «ВОЛЯ», народний депутат Юрій Дерев’янко звернувся до Володимира Зеленського з пропозицією зустрітись та обговорити необхідну зміну системи в Україні.

«Ми тут виступаємо за те, що було 10% розмитнення. Але коли я їхав в Полтаву, прочитав твою програму, Володю, бачу що ми нормальні пацани і топимо за одне і те саме практично. Цих всіх мудаків треба гнати геть», - звернувся Дерев’янко до Зеленського під час автопробігу за доступні автомобілі в Полтаві.

«Слухай, давай зустрінемось, поговоримо. З мене піца!», - додав Дерев’янко.

Нагадаємо, ЗМІ оприлюднили інформацією про те, що передвиборча програма Зеленського є майже точною копією програми Юрія Дерев’янка. Відомо, що Юрій Дерев’янко виклав свою програму у відкритий доступ ще до того, як Зеленський голосив про намір балотуватись в Президенти.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще