«Цікаво, якою буде реакція виборців Гриценка та Садового, коли політики в другому турі підтримають Володимира Зеленського?» - так лідер Громадянського руху «Спільна справа», Олександр Данилюк прокоментував інформацію про зустріч мера Львова, Андрія Садового із кандидатом у президенти Володимиром Зеленським у Києві.

Нагадаємо, що в інтерв'ю "Українській правді", Садовий повідомив, що побачився із Зеленським, вони розмовляли про майбутнє України. Мер Львова сказав, що комік "йому нічого не пропонував і не просив про підтримку, але в них була доволі тривала розмова".

Очільник «Спільної справи» Олександр Данилюк, вважає, що ситуація, коли Гриценко, та Садовий підтримають Зеленського, цілком можлива. Для прикладу Данилюк, згадує про депутатів «єврооптимістів», котрі нещодавно покинули фракцію БПП, та заявили про підтримку Гриценка, але, час від часу, з’являються в оточенні кандидата Зеленського.

Зокрема, в кінці лютого, Сергій Лещенко був присутній на зустрічі шоумена Володимира Зеленського із спеціальним представником Держдепартаменту США, Куртом Волкером та послом США в Україні, Марі Йованович. Голова виборчого штабу Зеленського Дмитро Разумков, також підтверджував, що Лещенко зустрічався зі штабом кандидата «Зе» , начебто для обговорення питань щодо боротьби з корупцією.

Лідер «Спільної справи» з іронією просить не дивуватись, якщо у другому турі, лідери «Самопомочі», «Громадської позиції» та їх найближчі прихильники підтримають саме коміка.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше Олександр Данилюк, також зареєстрований кандидатом в Президенти України, заявляв, що однією з небезпек поточної виборчої кампанії є те, що «клоуни, імітатори і симулянти намагаються видати себе за великих політичних діячів, не маючи ні інституційних спроможностей, ані досвіду державного управління». Сам Данилюк, відверто зізнається, що не розраховує виграти президентські перегони. За словами кандидата, його мета - протистояти спробам російського реваншу, бо, в умовах гібридної війни, втручання у вибори буде використовуватись Росією дуже активно.

Олександр Данилюк, зареєстрований як кандидат в президенти України, один з лідерів Революції Гідності, екс-радник міністра оборони та очільник Центру оборонних реформ. Спеціалізується на національній безпеці та протидії російській гібридній агресії. Читав лекції в Національному університеті оборони США, Школі спеціальної війни імені Кеннеді.