Вперше за останні 5 років влада Києва взялася за масштабний інфраструктурний проект – будівництво пішохідно-велосипедного мосту між Володимирською гіркою та Аркою Дружби народів, - пише у своєму блозі на сайті Рідна Країна Микола Томенко, лідер партії «Рідна країна».

Кличко день і вночі, в тому числі й на правах реклами за гроші, пропагує цей унікальний розважально-відпочинковий проект влади за кошти киян.

Микола Томенко: досьє, біографія, кар'єра, фото і відео

Попередня вартість – 255.5 млн. грн. Підрядник – Спецавто-Буд зі статутним фондом у 7 тисяч гривень і спеціалізацією по оренді авто техніки.

У мене запитання до КМДА і КИЇВРАДИ:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

– а ви не пробували запитати у киян на який міст, дорогу, школу, дитсадок…краще використати ці 255.5 млн. гривень?!

Ми шануємо іноземців, поважаємо велосипедистів, але треба згадати й про КИЯН, які хочуть реальних інфраструктурних проектів для безпечного і нормального руху по Києву та більш актуальних проектів соціального характеру для комфортного життя, а не виживання в столиці.