Серед перших рішень Анатолія Гриценка на посаді президента України стане скасування строкової служби та звільнення тих посадових осіб, які були помічені у мародерстві.

Про це Анатолій Гриценко сказав в інтерв’ю Володимиру Федоріну.

«Там, де люди хочуть відновлення справедливості, ці рішення будуть швидкими. Притягнемо до відповідальності декількох жирних котів», - сказав кандидат у президенти.

Він наголосив, що необхідно провести лінію справедливості, щоб потім всі працювали спокійно. Окрім цього, додав Гриценко, ті рішення, які прописані в його програмі, будуть реалізовані максимально швидко.

«Я обіцяв скасувати строкову службу. Це рішення буде реалізоване швидко - видав указ і у визначений час вона зупиниться. Це президент спільно з урядом зроблять швидко», - підкреслив Гриценко.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Політик додав, що є речі, які потребують зусиль через податкові та контрольні механізми. На їх виконання потрібен час, але, наголосив Гриценко, все одно вони будуть реалізовані.

«Там, де я обіцяв, що будуть призначені правильні люди на ключові посади, це буде одразу. Навіть в тих структурах, які ненавидять, - в прокуратурі, в СБУ є гідні та чесні люди. На них будемо спиратись», - розповів Анатолій Гриценко.