Відомий блогер Михайло Шнайдер обурився заробітною платою Коболєва, яку йому ініціювала платити влада.

"Виявляється гучні заяви Гройсмана про проведення конкурсу на посаду глави "Нафтогазу" виявилися лише струсом повітря. Коболєв нікуди йти не Збирається. Мало того, наглядова рада Компанії вже затвердила йому новий розмір заробітної Плати. А тепер Увага. Згідно з умовами контракту, Андрійко буде отримувати більше 342 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ В РІК. Це майже МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ в День..." - пише блогер.

Всё это было бы Смешно, когда бы не было так Грустно... Оказывается громкие заявления Гройсмана о проведении конкурса на...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 12 maart 2019

Ну, ясна річ, дорогі машині самі себе не куплять, а вишукана їжа сама себе не з'їсть. І наплювати на ті багатодітні сім]ї, що потребують допомоги або на тих пенсіонерів,що ледве зводять кінці з кінцями.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Українці жваво відреагували на такий гучний пост, кожне слово в якому просто в'їлося їм у мозок:

"Це говорить про рівень розкрадань через нафтогаз.", "Ми живемо в Дурдомі?", "Походу з «Нафтогазу» відкати йдуть потрібним людям.","Ось де ця недовлада таких виродків знаходить?", "за які такі заслуги він що газ сам своїми руками лопатою видобуває", " а те, що не боячись гріха , зозуля хвалить півня за те , що хвалить він зозулю.Самі собі мільйонні зарплати і премії встановлюють , а ВИ НАРОД живіть на копійки і ні в чому собі не відмовляйте.", "Мовчимо і хаваєм далі. Тільки не забудьте проголосувати за гаранта.Він наше все. "Поле Чудес".", "тіпа щоб він не крав-ми будемо просто віддавати те, що він крав)логіка гірше не буває"

Віктор Бондар пояснив такі колосальні розміри заробітної плати Коболєва: "Тому, що вигідно покривати. Коболєв на сьогоднішній день забезпечує найбільші схеми влади в Україні. Я давно пропоную: давайте зробимо аудит НАК "Нафтогаз" і дамо відповідь: 80 компаній-імпортерів газу в Україну — що це за компанії? ... Саме тому до перевірки "Нафтогазу" не допускають рахункову палату. Саме за це Коболєву платять 342 млн в рік — щоб він мовчав і не допускав нікого для перевірок"

Нагадаємо, що влада продовжила контракт з Коболевым, віддячивши йому за знищення українців.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що зарплати Коболєва в "Нафтогазі" буде достатньо для того, що обігріти половину України.