Політолог Андрій Золотарьов не згоден з тими, хто не побачив "профіту в сьогоднішньому візиті дуету Медведчук-Бойко в Білокам'яну", про це він пише на свеой сторінці в Фейсбук.

"Знижки для своїх обл і міськгазів вони можливо отримали. Помітно, що зберігається персональний ексклюзив Медведчука на комунікацію між Києвом і Москвою", пише експерт. Однак з політичної точки зору, на його думку це повний провал: "За тиждень до виборів і в кінці опалювального сезону ця постановка, віддає банальною спекуляцією і шантажем. Майже як у героїні Мордюкової: "А не будете брати Бойко відключимо газ".

Не согласен с теми, кто не увидел профита в сегодняшнем визите дуэта Медведчук-Бойко в Белокаменную. Скидки для своих...

Geplaatst door Золотарев Андрей op Vrijdag 22 maart 2019

Золотарьов відзначає, що "в ролі лідера опозиції Бойко виглядав настільки ж безглуздо, як Ковтун в ролі українського політолога на російському ТБ. Судячи по стрічці Fb тухлі яйця і помідори летять з усіх боків. Втім, підказувати команді Медведчука, як це слід було б подавати, бажання немає, нехай закривають гештальт шефа самі. Про це пише gazeta.ua.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Баланс у них вимальовується негативний. Об'єднавча діяльність Медведчука на біло-синьому фланзі закінчилася фіаско. Продати зручного спаринг - партнера для Порошенко не вийшло".

Тому, підсумовує Золотарьов, візит до Москви як відчайдушна спроба переламати ситуацію балів Бойко точно не додасть. "Все більшу частину електорату відбирає Олександр Вілкул, позиції якого в промислових центрах: Дніпрі, Запоріжжі, Маріуполі зміцнюються. Франшизи "За життя" роздані кому попало, наприклад в Дніпрі її контролює Геннадій Корбан. Тому після виборів, коли опуститься завіса, за лаштунками швидше всього належить "розбір польотів" і загострення внутрішньовидової боротьби".