Користувачі у мережі активно обговорюють нові фото Кримського мосту. На одному з них продемонстрований процес "ударного" будівництва залізничної частини "мосту Путіна".

"Залізнодорожна частина в розрізі Праворуч переповнена авто частина жили Ротенберга", - іронічно пожартувала кримська блогерка, натякаючи на відсутність авто на стратегічному об'єкті.

Також вона продемонструвала процес проходу суден під мостом. Мовляв, нікому міст не потрібен - ні автомобілі не рухаються, ні судна не проходять. Така ж участь, очевидно й чекає потяги, для яких наразі будуються колії.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше окупанти анонсували встановлення сканерів для просвічування залізничних вагонів на підходах до Кримському мосту. Такі сканери покликані уникнути перевантаження і падіння мосту, який і не відрізняється великою стійкістю.

Варто зазначити, що раніше повідомлялось про те, що на окупованому півострові та зі сторони російської Тамані обвалилися штучно створені насипи. Причиною стали сильні снігопади, які обрушилися на Крим.

Нагадаємо, нещодавно президент Росії Володимир Путін відвідав окупований Сімферополь, де виступив на концерті, присвяченому п'ятиріччю російської анексії Криму.

Як повідомляв раніше Знай.ua, багатостраждальний Шулявський міст відправили на "лікування": пішоходам показали безпечну схему обходу.

У Києві тиждень тому закрили на ремонт Шулявський міст. Через перекриття були організовані нові правила і схеми проїзду транспорту близько багатостраждального шляхопроводу. Для полегшення пересування біля мосту влади показали схему проходу і для пішоходів.

Також Знай.ua писав про те, що у анексованому Росією Криму стався новий інцидент із арештом - стало відомо про затримання скандального екс-президента півострову Юрія Мєшкова.