Соратниця Олега Ляшка 28-річна Кошелева Олена з "Радикальної партії" народила доньку ще 11 березня. Жінка вперше стала мамою. Батько дівчинки - 34-річний Давид Макар'ян з "БПП". Пологи відбувались в одному із найкращих столичних пологових будинків.

Щасливу новину про поповнення депутат підтвердив сайту "Новости-N". Незважаючи на те, що пологи були складні, але все, на щастя, обійшлося. Олену з малятком, як і годиться, незабаром виписали, дівчата обидві почуваються прекрасно.

Кошелева народила первістка

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто зазначити, що одружилися нардепи ще у серпні минулого року. Для Макар'яна це друга дитина. Раніше він перебував у цивільному шлюбі з Наталею Капашиловою, яка подарувала йому доньку Дану.

Давид Макар'ян має старшу доньку від першого шлюбу

Варто зазначити, Кошелєва якось розповідала, що вона познайомилася з Макар'яном на роботі. Вони бачилися і спілкувалися на комітетах, на виїзних засіданнях.

Близькі з її оточення розповіли журналістам, що Кошелєва була дуже щаслива, коли дізналась про вагітність.

Практично до останнього нардеп Кошелева ходила на роботу, про це свідчат фото, зроблені журналістами уВерховній Раді.

Макар'ян і Кошелева

Нагадаємо, тисяча гривень та "селфі" з Гарантом: поліція порушила кримінальне провадження проти методів нардепа. Згідно з інкримінованою статтею, чиновнику загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 7 років.

Раніше Знай.ua писав, що у Києві хочуть зробити мега-парк кращій, ніж в Парижі: ідею має підтримати сам Папа Франциск.

Також Знай.ua повідомляв, що у київському транспорті заборонять розраховуватися готівкою: стала відома точна дата.