Представники політичної партії "Національний корпус" звинуватили у підкупі виборців штаб Петра Порошенка в місті Борисполі Київської області. Повідомляється, що за підтримку провладного кандидата людям обіцяли заплатити по 1 000 гривень.

Про це стало відомо з відеоролика на Youtube-каналі партії "Національний корпус".

Згідно з відеороликом у понеділок, 25 березня, біля одного зі штабів Петра Порошенка в Борисполі вишикувалася величезна черга. Побачивши активістів, які почали фотографувати на телефони дивне стовпотворіння і ставити запитання, частина людей почала розходитися, а інші стверджували, що прийшли до штабу "Блока Петра Порошенка" (БПП) за "матеріальною допомогою".

Втім, представники "Національного корпусу" повідомили, що пізніше, не на камеру, багато людей зізнавалися, що прийшли до штабу, щоб отримати гроші за підтримку чинного президента на майбутніх виборах. За словами присутніх, більшість яких були пенсіонери і малозабезпечені, за голос на користь Порошенка їм пообіцяли заплатити по 1 000 гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

При цьому в штабі Петра Порошенка в Борисполі інформацію про організацію підкупу виборців під виглядом "матеріальної допомоги" заперечують. На момент, коли до штабу потрапили активісти, там дійсно вже перестали видавати гроші на руки, що, до слова, викликало невдоволення присутніх людей.

У "Національному корпусі" підкреслюють, що випадок у Борисполі – не поодинокий, оскільки подібні "сітки" для скупки голосів зараз діють по всій Україні. За інформацією правоохоронних органів, найбільша з них організована саме штабами Петра Порошенка. Повідомляється, що на її фінансування нинішній Президент витратив уже близько 1,5 млрд гривень. Причому частина цих грошей була нібито взята з державного бюджету.

У своєму відеоролику "Національний корпус" також звернувся до українців із закликом не продавати свій голос, незважаючи на складне фінансове становище, до якого людей довела нинішня влада. Прихильники націоналістичного руху заявили, що у Петра Порошенка більше немає шансів перемогти на цих виборах чесно, оскільки народ втратив до нього довіру, тому він так активно намагається скуповувати голоси.