Задля інтеграції в Євросоюз Україна має перейти на європейські стандарти. Зокрема, щодо надання послуг громадянам

Про це Валентин Наливайченко розповів журналістам, під час робочого візиту до міста Вишневого.

«Інтеграція в ЄС України – це має бути свого роду план дій. Фактично це означає, що ми переходимо на європейські стандарти – створюємо електронний уряд, якісну медицину тощо. Ми разом з естонцями розробили проект електронного уряду, який ще в липні минулого року презентували в Києві. Наша позиція – ніяких черг і бюрократії. Всі послуги стають доступними. Це і є приклад європейської інтеграції», - сказав він.

Говорячи про вступ України до НАТО, Наливайченко зазначив наступне: «ми повинні підняти рівень своєї армії до НАТО. Йдеться про грошове забезпечення, соціальний статус, оснащеність і навченість Збройних сил». Він нагадав, що у 2009 році він як тодішній голова СБУ брав участь у будівництві першого антитерористичний полігону в Україні за стандартами НАТО.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще