Соціальні мережі вибухають відгуками про багатотисячну акцію на Михайлівскій площі.

«Щоб ви розуміли масштаб. На Михайлівській яблуку ніде впасти», - написав на своїй сторінці фейсбук політолог Сергій Биков.

29 березня в Києві, Маріуполі та Львові проходила Всеукраїнська акція єднання «Україна обирає зміни» за участі Юлії Тимошенко.

Мітинги одночасно проходили на Михайлівській площі у Києві, де зібралось близько 20 000 людей, на Соборній площі в Маріуполі та на площі перед університетом ім. Івана Франка у Львові, де зібралось по 5 000 людей.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Киянам пощастило найбільше – окрім першого президента України Леоніда Кравчука, інших політиків та активістів перед ними виступили й відомі артисти Олександр Пономарьов та Світлана Тарабарова.

Блогери в соціальних мережах відзначили, що хоч люди й втомилися від політики, та на запрошення Тимошенко все ж таки проявили зацікавленість.

31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на пост глави держави - усього було зареєстровано 44 кандидатів. До 7 березня включно кандидати мали право офіційно відмовитися від балотування, відповідні заяви подали п’ять кандидатів.

Отже, 39 кандидатів та менше доби до вирішального «Дня Ч» - виборів Президента України.