ГО «Центр захисту киян» заявив про наміри моніторити виборчий процес в місті Києві, - про це повідомляє прес-служба організації.

«Упродовж дня наші інтерв’юери чергуватимуть на дільницях міста Києва. Вони фіксуватимуть громадську думку для того, щоб не дати сфальшувати результатів виборів. Столиця України не стане столицею фальсифікацій», - заявив голова організації Віталій Нестор.

За його словами, впродовж періоду з 31 грудня 2018 року по 29 березня 2019 року експерти ЦЗК зафіксували факти про порушення агітації, в тому числі про спроби вплинути на незалежний вибір.

Мета акції носить характер спостереження за результатами виборів і забезпечення їх демократичності.

«Наш екзит-пол покликаний промоніторити реальні електоральні настрої киян і співставити їх з результатами виборів. Також продовжує свою роботу гаряча лінія 0 800 30 2019. Юристи прийматимуть дзвінки і оперативно їх оброблятимуть», - сказав керівник юрдепартаменту ЦЗК Юрій Власенко.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Нагадаємо, 1 березня в УНІАН відбулася прес-конференція на тему: «Чесні вибори у Києві: як протистояти махінаціям» за участі керівників Центру захисту киян.