У зв'язку з бумом популярності кандидата в президенти і шоумена Володимира Зеленського, який із більшістю голосів пройшов у другий тур, люди зацікавилися різними важливими фактами з його життя. Хто він? Хто його сім'я? Як складався життєвий шлях до популярності і серйозної заявки на пост глави держави? У Мережу просочилися рідкісні фотографії дитинства Зеленського та його батьків.
Батьки коміка живуть у Кривому Розі, хоча забезпечений син не раз кликав їх переїхати в Київ.

Батькові Олександру Семеновичу, 71 рік. Мамі - Риммі Володимирівні - 67. Батько - відомий професор, доктор технічних наук, якого знають в Кривому Розі і за його межами.

Маленький Вова з мамою

З 1995 року – завідувач кафедри інформатики та інформаційних технологій Криворізького економічного інституту. Він є автором багатьох наукових статей і публікацій.

Ех, молодість-молодість

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Він виховав багатьох вчених. Він навчив ціле покоління хлопців, вони стали кандидатами і докторами наук", - розповідав Володимир про свого батька.

Зеленський Олександр Семенович, тато Слуги Народу

Він додав, що багато-хто з учнів його батька зараз успішно працюють за кордоном.

Римма Володимирівна, мама Зеленського

Сім'я Зеленських зараз живе в центрі Кривого Рогу. Їх будинок – звичайний панельний "мурашник". У родини – чотирикімнатна квартира.

Як кажуть журналісти, в квартирі взагалі немає ніякого дорогого ремонту, зате є багато афіш "Кварталу".

Раніше в сім'ї було дві маленькі квартири – одна в центрі, друга – у віддаленому районі міста.

У тому ж районі, ходив в садок і в школу Володимир.

Мама Зеленського зізнається журналістам, що вже з самого дитинства Володимир був активний, привертав до себе багато уваги і вів себе як лідер.

Потім сім'я деякий час жила в Монголії, куди поїхала по роботі. Повернувшись в Кривий Ріг, Зеленские розміняли квартири.

"Давно вже не тільки пропонує - просить переїхати. Каже: мамо, ви б тут були ближче, як вільна хвилинка - бачилися б! Але мій чоловік інститут не залишить - він завкафедрою, його всі поважають. Думаю, коли Олександр Семенович закінчить з роботою, все ж переїдемо - хотілося б допомогти дітям виховувати онуків. А поки Вова нам кожен день по телефону дзвонить!" - зізнавалася Римма Володимирівна в інтерв'ю журналістам.

Нагадаємо, команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги чинному главі держави Петру Порошенку.

Як повідомляв "Знай.uа" Сергій Лещенко прокоментував пристрасті навколо політичних баталій, які вирують у контексті виборів президента.

Також "Знай.uа" писав, що Міхеїл Саакашвілі розкрив багато подробиць з приводу "брудної політичної гри Петра Порошенка".