Несподівані результати першого туру президентських виборів в Україні призвели до того, що деякі політичні сили використовують не зовсім чесні способи боротьби за голоси своїх виборців. Зокрема, мова йде про команду кандидата Володимира Зеленського, яка раніше вже повідомляла про різні фейкові новини на свою адресу, а тепер розповіла ще про одну: "Черговий ФЕЙК! До уваги представників ЗМІ! Може досить форсити неперевірену інфу?

З урахуванням розповсюдження інформації про нібито надані права на захист авторського контенту компанії "Kedoo Entertainment Russia", використаного у ролику Володимира Зеленського щодо передвиборчих дебатів, повідомляємо:

Ця інформація — чергова безпорадна і нудна спроба дискредитації!

Лише і тільки Зе!команда є правомочним власником всього аудіовізуального контенту, який використовується у відео роликах та інших відео та аудіо продуктах, що вироблені та транслюються в рамках виборчої кампанії Володимира Зеленського.
Таким чином, тільки Зе! Команда може приймати рішення щодо надання дозволів та порядку використання цих продуктів третіми особами. Тому будь-які претензії від інших компаній до користувачів інтернету або ЗМІ є безпідставними та неправомочними!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У разі надходження таких претензій ми радимо не звертати на них уваги, або оскаржувати їх у встановлений тим чи іншим інтернет-ресурсом або ЗМІ спосіб!"

Володимир Зеленський

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що чинний гарант відповів Володимиру Зеленському на пропозицію провести дебати на стадіоні. Незважаючи на відмову до цього, тепер Порошенко зазначив, що дебати можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам і він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв портал "Знай.uа": представники команди Володимира Зеленського пояснили скандал з жартом в Юрмалі, сказаному зі сцени під час виступу Кварталу 95, яку "висмикнули з контексту" перед виборами опоненти. Мова йде про порівняння України з порноактрисою, що на ділі виявилося не зовсім тим, що так нав'язливо говорять українцям.

Також "Знай.uа" писав, що політик і журналіст Сергій Лещенко прокоментував пристрасті навколо політичних баталій, які вирують у контексті виборів президента в Україні і ризикують вилитися в, як мінімум, словесну форму "братовбивчої війни" між прихильниками Петра Порошенка та Володимира Зеленського.