Український політик, нещодавній кандидат у президенти України Анатолій Гриценко заявив, що більше не має бажання балотуватися в президенти.

Про це він розповів в інтерв'ю українським журналістам.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"Більше я на президентські вибори не піду. Це точно", - заявив лідер "Громадянської позиції".

За словами політика, він разом зі своєю командою починає підготовку до парламентських виборів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Варто нагадати, що кандидат в президенти Анатолій Гриценко, який не пройшов у другий тур, прокоментував можливе президентство Петра Порошенка і Володимира Зеленського в подальшому. Виявилося, що Порошенко на посаді глави держави Гриценко категорично не вітає, а його позиції щодо Зеленського ще до кінця не зрозумілі - він зважує ризики. Про це стало відомо з повідомлення політика в Facebook.

Свій результат Гриценко прокоментував так: "1 306 411 – багато це чи мало? Для перемоги сьогодні недостатньо, це факт. Але – це хороша база взаємної довіри і підтримки, ціннісна і правдива база, для наших з вами подальших перемог".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на виборах в Україні - 2019 розгорівся великий скандал у зв'язку з тим, що далеко не всі, хто прийшов на вибори, зміг проголосувати. Деяких виборців просто не виявилося в списках, а в деяких випадках за адресою їх реєстрації були прописані сторонні особи. На несправедливість і кричуще порушення як законів України, так і прав громадян звернув увагу рух ЧЕСНО.

Нагадаємо, результати виборів президента в Україні 2019: названо переможця першого туру.

Як повідомляв Знай.uа чого чекає Путін і кого підтримує Меркель: реакція на вибори в Україні і за кордоном.

Знай.uа писав, на що чекає Порошенко після поразки на виборах: Ігор Лесев розклав по поличках майбутнє гаранта.