Нещодавно писали, що Петро Порошенко має шанси залишитися на посаді президента України на другий срок. Утім прихильники Володимира Зеленського не припускають такого варіанту навіть теоретично. Як повідомляв Знай.uа, "Порошенко владу віддавати не збирається": журналіст розповів про можливі сценарії, виборів може не бути. Небайдужі у соцмережі активно вязлись коментувати новину про це. Така ситуація викликала неабиякий резонанс і сотні гнівних коментарів.

Володимир Зеленський

Небайдужі українці вражають своїми поглядами:

"Для чого Порошенко влада? Грабувати і далі знищувати Україну? За законом є вибори і народ сам буде вирішувати, хто гідний стати президентом", "Буде Порошенко, буде новий майдан і тоді вже повний розвал України, терпіння народу на межі, навіть якщо Порошенко і залишиться при владі, то втримати цей пост на довго не зможе. Хоче війни ми йому влаштуємо", "Не треба лякати, Зеленський набере більше половини голосів виборців, які візьмуть участь у голосуванні", "Порох хоче царювати як путін....але Україна не Росія!", "Українці і не дозволять, щоб в Порошенка забрали владу".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі хоч і розділяються у думках, і кожен висловлює свою, як один усі переконані, що у даній ситуації останнє слово таки скажуть виборці. Інакше тоді для чого було це все?!

Петро Порошенко

Ще більш емоційніші коментарі додають користувачі у соцмережі Facebook під новиною Знай.uа:

"Порошенко може взагалі оголосити воєнний стан і відмінити вибори взагалі. І це буде правильно! Бо місце клоуна - у цирку або у наркологічному диспансері, як у випадку зеленського. Погрався клоун у презіка - досить! Марш за лаштунки! "Лєна, где мои труси?", "Імпічмент ніхто не відміняв!!! Чи Порох буде другий раз давати команду розстріляти на майдані молодь?", " Половина його бізнесу працює на оборонку, наживання на війні це ж золота жила. При зміні влади почнуть вилазити подробиці і йому це дуже не вигідно".

Також "Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги до діючого глави держави Петра Порошенка.