Для Олега Барна бити колег стало вже традицією. А тепер об'єктом його агресії став нардеп і представник команди кандидата в президенти Володимира Зеленського Святослав Юраш. Інцидент стався в ніч з 8 на 9 квітня в будівлі телеканалу ZIK. Цікаво, що це не перша бійка, яку провокує народний депутат. Він відзначився в ряді гучних скандалів, про які ми розповімо в матеріалі.

Що сталося?

Представник команди Зеленського Святослав Юраш написав на своїй сторінці в Facebook, що сварка відбулася після політичного ток-шоу «Гра з вогнем» на телеканалі ZIK. На ньому обговорювали майбутній другий тур президентських виборів. Більш того, Барна не брав участі в ефірі, він приїхав в офіс каналу, коли почув, про що говорить Юраш. У коридорі нардеп схопив Юраша за горло і кілька разів штовхнув, порвавши сорочку. Чоловіків розняли охоронці, вони ж вивели депутата з будівлі.

"Олег Барна відзначився знову. Після "Ігри з вогнем" балакаємо з Тетяною Даниленко, і тут вривається віщий Олег. Тільки мене він не виносив. Взявся рвати мою улюблену сорочку і вимагати, щоб я не говорив про головнокомандувача і Іловайськ. З взаємними криками розійшлися. Спасибі поліції. Повторююсь, Петро Порошенко як головнокомандувач мав вибір. Вибір між підкріпленням в Іловайську і парадом. Він вибрав парад. Стався котел і тисяча кращих була втрачена. Цей вибір і багато інших ми не пробачимо "головнокомандувачу", – написав Юраш.

Олег Барна

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Барна скандал

Далеко не перший випадок

Працюючи на посаді сільського голови, Барна побився з тодішнім керівником Чортківської райдержадміністрації Тарасом Капустою. Конфлікт виник через паї, які, за даними ЗМІ, глава району розділив між людьми на свій розсуд. А Барна хотів здати під оренду місцевим фермерам.

Олег Барна побився з власним секретарем і заступником району. Тим самим підтвердивши свою репутацію скандаліста. Одного разу він вибрав занадто помітний об'єкт для своєї агресії – екс-прем'єра Арсенія Яценюка. Він подарував йому букет, що призначався іншому політику, схопив між ніг і підняв в повітрі, відтягуючи від трибуни.

Барна

У той же день абсолютна більшість депутатів підтримала пропозицію виключити Олега Барну з фракції Блоку Петра Порошенка. Регламентний комітет рекомендував Раді позбавити можливості Барну відвідувати пленарні засідання протягом 5 засідань.

Увечері 1 вересня 2015 сталася бійка Барни з депутатом фракції РПЛ Юрієм Чижмарем в приміщенні телеканалу NewsOne. В результаті зламав ребро радикалу.

Барна

2 жовтня 2018 року народний депутат лихословив, зневажив непристойними словами журналіста за те, що той поставив питання про порушення Барною закону (неперсональне голосування). Журналіст каналу "1+1" Ігор Колтунов зняв інцидент на відео і розмістив в Facebook. У той же день Олег Барна був викритий в голосуванні за трьох депутатів під час голосування за законопроект про внесення змін до Кримінального кодексу з питання спрощення екстрадицію правопорушників.

Барна також виступив на підтримку Тетерука після того, як той ударив пляшкою по голові жінку-нардепа від "Батьківщини". Олександра Кужель була особисто грубо ображена. Більшість колег засудили хамський вчинок Тетерука. Але тільки не наш герой. За даними ЗМІ, він зазначив: "Не чіпай, друже, лайно, і не будуть смердіти руки".

14 січня 2015 Олег Барна з трибуни Верховної Ради заявив, що "Путін - х ... ло". У залі аплодували, було чутно "ла-ла-ла-ла", а голова ВР Гройсман закликав дотримуватися регламенту.

Земельні махінації

Як повідомляли ЗМІ, він замішаний в кількох "земельних" махінаціях: укладав договори оренди землі з заниженою в десятки разів орендною платою. Крім цього, укладав договори з громадянами, які ніде не зареєстровані.

У лютому 2008 року депутати сільської ради достроково припинили повноваження Барни. Але він відмовився передати печатку і документи. Як відомо журналістам, він навіть звернувся до Верховної Ради, щоб були призначені дострокові вибори депутатів сільської ради, що послужило приводом для розслідування ситуації в селі.

Порушення з боку Барни були зафіксовані в пояснювальній записці до проекту постанови Верховної Ради про призначення позачергових виборів Нагірянского сільського голови. Депутат намагався оскаржити перевірку і постанову, однак безрезультатно.

Дорожній інцидент

Автомобіль Олега Барни зіткнувся з трамваєм, депутат був терміново госпіталізований. Дорожній інцидент стався 14 червня в центрі Києва, на площі Перемоги біля цирку.

Олег Барна врезался в трамвай

За словами очевидців, за кермом знаходився сам депутат. В результаті ДТП, трамвай зійшов з рейок. Кілька людей отримали поранення, загиблих немає. Був травмований і сам нардеп, його відвезли в лікарню.

Автомобіль, на якому пересувався Барна, - «Шкода Октавіа». Його капот сплюснуло, а бампер відірвався і відлетів за кілька метрів.

Постраждав також водій трамвая – отримав легкі ушкодження.

У липні 2016 року народний депутат Олег Барна знову потрапив в аварію під Харковом на елітному позашляховику.