Кожному з нас хотілося б зазирнути в майбутнє і дізнатися, що чекає нас попереду. І, звичайно ж, дуже хочеться вже зараз дізнатися, хто переможе у другому турі президентських виборах. Подібні знання підвладні тільки людям з паранормальними здібностями або тим, хто вміє передбачати майбутнє по зірках.

Знай.ua звернувся до відомого українського астролога Людмилі Халанської, яка і розповіла, чим закінчиться ця епопея з виборами голови держави і що чекає Україну в найближчі роки.

Астролог розповіла про те, що може статися вже зовсім скоро

- Людмила, ви як астролог вже робили якісь розклади на майбутнє України? Що нас чекає?

- Астрологически в Україні все ще триває процес, розпочатий в 2013 році. Дальні планети Уран і Плутон сформували тоді з гороскопом України аспекти глобальних потрясінь і глибоких історичних змін. Однак Плутон - вершитель соціальних процесів і політичних трансформацій - на цьому свій вплив на гороскоп України не закінчив. Ще протягом кількох років Плутон буде продовжувати ламати і будувати - це і є його основна функція: руйнувати щось одне і на його місці створювати щось принципово нове. Процес цей довгий. До того ж він буде супроводжуватися і іншими не менш сильними аспектами.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так, наприклад, Сатурн - планета законів і контролю - зробить все, щоб влада більше не могла залишатися абсолютно безкарною, як це було в попередні два - три роки, коли Сатурн не мав можливості відкрито і прямо проявляти свої функції. Починаючи з 2019 року, він буде суворо стежити за діями влади і суворо карати її за будь-які відступи від Закону (перше вплив Сатурна: висвітлення злочинів в Укроборонпромі, які стали відомі громадськості, в результаті чого влада різко втратила довіру народу). Іншими словами, процес ломки старого і створення нового в нашій країні ще далекий від завершення. Попереду нас чекають як більш успішні, так і менш сприятливі періоди. Так, наприклад, закінчення 2019 року і весь 2020 рік будуть однозначно позитивними, прогресивними для України. Однак до 2022-ому році в суспільстві назріють нові протестні настрої, які в свою чергу підштовхнуть до чергових результативним зрушень. І так ще багато років!

- Зараз усіх хвилює одне питання - хто буде наступним президентом. Що про це кажуть зірки?

- Астрологія заснована на точних розрахунках часу і місця подій. Не маючи всіх необхідних для прогнозу даних, не можна отримати точний результат. У разі визначення переможця необхідно знати місце, дату і час народження кожного з кандидатів. На жаль, такі дані астрологам, як правило, не доступні. Тому «обчислення» переможця доводиться робити, виходячи з наявних даних.

Ось парламентські вибори дійсно принесуть зміни, і це чітко відображено в гороскопі України. Якщо ж все-таки спертися на персональні дані двох претендентів, які вийшли до другого туру президентських виборів, то ми маємо наступне: час народження чинного президента нам не відомо, а ось Володимир Зеленський в одному відео озвучив час свого народження, і якщо воно вірне ( якщо він сам назвав точний час), то президентом йому, може бути, і не бути! Це гороскоп артиста, який покликаний через свою творчість впливати на глобальні політичні процеси, на ціле покоління людей! Саме в цьому його місія. Ну, або ж Володимир неправильно вказав час народження. Тоді, в залежності від майбутніх подій, можна буде визначити, які дані його народження найбільш вірогідні. Ось наскільки важливо в астрології час народження!

Доля Зеленського залежить від того, в який час він народився

- Ви можете розповісти про Порошенка і Зеленського, відштовхуючись від їх зіркових розкладів? Що це за люди? Чим вони схожі, чим відрізняються?

- Думаю, характеристику особистості і того, і іншого кандидата виборці для себе вже склали. А ось наскільки кожен з них астрологически підходить для України, як їх космограму співвідносяться з гороскопом України, можна подивитися. Якщо не вдаватися в астрологічні подробиці і зосередитися на головному, ту освіту, яку отримав кандидат Порошенко на факультеті міжнародних відносин, це його справжнє покликання. Однак в його космограмме є два аспекти до гороскопу України, які можна назвати буквально несумісними з життям для країни. Ці аспекти кажуть, що поки чинний президент перебуває при владі, в Україні триватиме війна і гинути люди. А також, поки він при владі, економічне процвітання в Україні не буде можливо. Космограмма Зеленського по відношенню до гороскопу України не містить таких вражаючих факторів. Якщо допустити, що відоме нам час народження помилково, і що Володимир стане самостійним президентом, його дії щодо України будуть вельми новаторськими, часом несподіваними і навіть непередбачуваними. Іноді це буде добре і корисно, але часто може стати просто нездійсненним в наших реаліях. Конфлікт між занадто революційними прагненнями президента і консервативним настроєм більшості неминучий. Навіть чисто емоційна оцінка подій, при всьому співчутті до народу і розумінні його потреб, у такого президента буде надто ексцентричною і шокуючою, щоб викликати розуміння в суспільстві. Одна справа - сміятися над пороками, сидячи в залі для глядачів або перед телевізором, і зовсім інша - працювати над викоріненням цих вад в поті чола. Важко доведеться і президенту, і народу. Такий союз буде дуже вибухонебезпечним і, швидше за все, недовговічним.

- Що кажуть зірки про майбутнє Порошенко і Зеленського?

- Прогноз на майбутнє - це трудомісткий астрологічний розрахунок, для якого, знову ж таки, потрібні точні дані народження людини. Не знаючи точного часу народження, скласти прогноз на майбутнє можна лише дуже приблизно, в загальних рисах.

За п'ять років президентства Порошенко астрологи більш-менш визначилися з його гороскопом (в результаті відстеження подій його життя), тому можна стверджувати, що людина з таким гороскопом завжди знайде вихід з положення і витягне для себе вигоду навіть в несприятливих обставинах.

Що стосується Зеленського, то спочатку потрібно дочекатися результатів другого туру, щоб підтвердити або спростувати озвучену ним час народження. А потім вже можна буде будувати прогнози.

- Також цікаво, що зірки говорять про майбутнє Юлії Тимошенко? Чи залишиться вона в політиці?

- О так! Юлія Володимирівна буде в політиці до останнього подиху. Більш того, на відміну від того ж Петра Олексійовича, вона ніколи не зможе жити десь в іншій країні. Їй потрібна тільки Україна!

Зіставлення космограми (гороскоп без часу народження) Тимошенко з гороскопом України говорить про те, що досягнення політичних висот в Україні для Юлії Володимирівни - заповітна мета усього життя. Вона буде в політиці до глибокої старості, як той актор, який так любить театр, що навіть помирає на сцені.

Тимошенко буде до старості займатися політикою в Україні

- Останнє запитання - порадьте українцям, як правильно ним поводитися в цей неспокійний час, коли всі один на одного озлобилися. Що зробити, щоб бути щасливими?

- Щастя кожен представляє по-своєму ... Якщо ви відчуваєте, що політичні баталії роблять вас дратівливим і вибивають з колії, не вступайте в політичні дискусії.

Але якщо це додає вам адреналіну, якщо вас бадьорять такі відчуття, що ж, соціальні мережі, преса, телебачення та інтернет з усіма їх передвиборними дебатами вам на допомогу ... Головне, не розгубіть в запалі віртуальних битв своїх друзів! Чи не пораньте необережними висловлюваннями тих, хто вам доріг! Вибори рано чи пізно закінчаться, і історія потім все розставить на свої місця. Але щастя кожної окремої людини набагато більшою мірою залежить від нього самого і від близьких йому людей. Бережіть себе і своїх близьких!

Раніше Знай.uа повідомляв, астрологи відповіли на питання, яке хвилює серця мільйонів закоханих на всій Землі. Які знаки Зодіаку найбільш ніжні і пристрасні, і з якими людьми ви зможете відчути себе коханою!

Також Знай.uа писав, ці знаки Зодіаку затягнуть вас у вир конфліктів і сварок.