Відома політична діячка України Інна Богословська звернулася до чинного президента України Петра Порошенка. Вона закликала гаранта "звільнити країну від драми" та піти з посту президента України, а також не балотуватися на другий термін.

Відповідне відео з'явилося у соціальній мережі Facebook.

сьогодні звертаюся до тебе, Петро. Доля винесла тебе на вершину ну гори, з якої ти мав бути добрим, сильним. Ти мав спертися на свій власний народ, який фактично на своїй волі та життях виніс тебе на вершину влади. Але ти, Петро Порошенко, не став Президентом України", - сказала Богословська.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відомий український політик, заслужений юрист України та екс-народний депутат України Богословська заявила, що Порошенко не зумів служити українському народу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Президентом є людина, яка слугує своєму народові та своїй країні. Ти, на превеликий жаль, зробив владу джерелом власного збагачення й джерелом задоволення власних амбіцій. Ти весь свій життєвий шлях хотів, що тебе любили. Петро, тебе зараз ненавидять", - зазначила вона.

За її словами, Порошенко знищив віру бійців у себе. Українці не вірять, що виграють війну на Сході. Окрім того Богословська стверджує, що гарант зруйнував віру людей у церкву та свої конфесії.

"Ти берешся за справи й ти руйнуєш їх. Ти зробив неправду. На превеликий жаль, і відверту брехню, ти забрехався сам, забрехалося твоє оточення...Петро, ти маєш сьогодні зрозуміти, що ти стоїш на перехресті. Ти зараз, нам так здається — громадянам України, обираєш дорогу маніпуляції, спекуляцій і брехні", - заявила Інна Богословська.

Вона також розповіла, що чинний президент України готує фальсифікації на виборах, тому що "за тебе не проголосують українці".

"Ти маєш піти з влади. Якщо ти цього не розумієш, то ти не розумієш, наскільки близько ти стоїш, твоє оточення та сім'я до прірви. Терпіння людей лопне ось-ось", - закликала екс-депутат.

За словами Богословської, єдина можливість для Петра Порошенка залишитися вільним — це піти з влади. Вона заявила, що здоров'я підводить Порошенка і всі бачать, як він приходить на публіку у стані алкогольного сп'яніння.

Порошенко - ти не президент!!! Звернення Богославської до Порошенка. Репост.

Geplaatst door Олександр Савченко op Woensdag 3 april 2019

Нагадаємо, що Зеленський запропонував Порошенку провести дебати у формі телемосту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Київ заполонили провокаційні листівки проти Зеленського: українці стали горою за "слугу народу".

Також "Знай.uа" писав, що "Дебати у вас будуть з Макроном": Мосейчук попрощалася з Порошенком.