Жителі Києва виявили в своїх будинках провокаційні листівки про "наркомана, який може стати наступним президентом".

Про це користувачі соцмереж повідомляють на своїх сторінках, прикладаючи на підтвердження фотографії агітації.

Зокрема, журналіст Роман Романюк скаржиться на величезну кількість "чорнухи" на кандидата у президенти Володимира Зеленського, яка заполонила величезну кількість київських під'їздів. При цьому він додав, що лише одна з листівок має вихідні дані (надрукована ГО "Відсіч".).

скріншот

Крім того провокативну листівку у своєму ліфті виявив народний депутат Ігор Луценко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

пост Ігоря Луценка

У свою чергу журналіст Євген Будерацький помітив, як невідомі підлітки розклеюють листівки на яких зображений Ігор Коломойський, що ховається за маскою Володимира Зеленського.

скріншот

Варто нагадати, що затамувавши подих, не тільки Україна, але і світ, стежить за передвиборчими перегонами в Україні. Ситуація складається дійсно нестандартна - у чинного президента Петра Порошенко, який балотується на другий термін, в конкурентах відомий шоумен і комік Володимир Зеленський. І хоча деякі злі язики називають Зе!Слугу Народу "клоуном" і "маріонеткою", електоральні симпатії явно на його боці.

Нагадаємо, солдати збройних сил України звернулися до Петра Порошенка із закликом піти та чесно відповісти за свої діяння перед судом.

Як повідомляв "Знай.ua", спікер кандидата у президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков прокоментував скандал із білбордами опонента слуги народу Петра Порошенка, на яких він зображений разом із главою держави-окупанта Володимиром Путіним.

Також "Знай.ua" писав, що у четвер, 11 квітня, стало відомо про те, що кандидат у президенти Володимир Зеленський не прийде здавати аналізи експертам VADA перед дебатами.

У штабі Порошенко працюють ідіоти. Гордон про білборди Порошенко з Путіним