У середу, 10 квітня, команда кандидата в президенти Володимира Зеленського повідомила про запуск волонтерського контакт-центру.

"Ми запустили найбільший в Україні волонтерський контакт-центр! До нас уже приєдналися 4088 волонтерів! За весь час вони отримали 8575 питань!" – йдеться у повідомленні на Telegram-каналі "Команда Зеленського".

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський

Вказується, що контакт-центр обробляє питання, пов'язані з президентськими виборами: від часу голосування до адреси офіційного Зе!офісу, від інструкції, як змінити місце реєстрації, до розвитку передвиборчої програми.

Як заявили в команді Зеленського, волонтерами контакт-центру стали ті, хто завчасно зареєструвався на офіційному сайті і вибрав формат Live-підтримки.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Ми запустили найбільший в Україні волонтерський контакт-центр! 🚀 До нас вже приєдналось 4 088 волонтерів! За весь час вони отримали 8 575 питань! Чим вони займаються? Оброблюють питання, що вас цікавлять: від годин голосування до адреси офіційного Зе!офісу вашого міста, від інструкції, як змінити місце реєстрації до розвитку передвиборчої програми. Ми дякуємо кожному волонтеру, ви робите грандіозну круту роботу! До речі, чемпіон за кількістю дзвінків отримає подарунок від Зе!команди. 🚀 Пам’ятай — чим більше дзвінків, тим ближча перемога! Звертаємо увагу, що волонтерами стали ті, хто завчасно зареєструвався на нашому офіційному сайті й обрав формат Live-підтримки.

Geplaatst door Команда Зеленського op Woensdag 10 april 2019

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський, який з великим відривом переміг конкурентів у першому турі виборів, звернувся до Збройних сил України, заявивши, що не підведе їх і поверне в Україну всіх полонених.

Шоумен записав нове відеозвернення, в якому висловив подяку всім військовим, які стали на захист України від російської агресії. До українських бійців зі словами подяки звернулися і колеги Зеленського, актори "Кварталу 95" Олександр Пікалов та Євген Кошовий.

Нагадаємо, головний радикал України Олег Ляшко заявив, що не збирається підтримувати 21 квітня жодного діючого гаранта Петра Порошенка, ні його суперника — коміка Володимира Зеленського. Про це він офіційно заявив під час виступу з трибуни українського парламенту.

Як повідомляв портал Знай.uа, телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував "список Зеленського", який містить призначення топ-чиновників на головні посади країни у випадку перемоги слуги народу на виборах.

Також портал Знай.uа писав, що перед другим туром президентських виборів в Україні пройдуть зустрічі президента Франції Еммануеля Макрона з президентом України Петром Порошенком і кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.