Перше розгорнуте інтерв'ю з коміком і творцем "Кварталу 95" Володимиром Зеленским на політичну тему показало його слабке місце. Проблема не в тому, що він не може дати однозначних відповідей на складні питання, а в тому, що як політик він нудний і банальний.

Про це заявляє український блогер Денис Казанський.

Зеленський-політик в рази менш цікавий, ніж Зеленський-артист. У великому інтерв'ю багатьох вразило те, що він запропонував "домовлятися з чортом" і наговорив дурниць про МВФ. Однак головною проблемою є те, що він не сказав нічого оригінального. За змістом точно таке ж інтерв'ю міг би видати середньостатистичний депутат міської ради.

Блогер звернув увагу на те, що Зеленський дуже розслаблено і комфортно відчував себе на початку інтерв'ю, коли займався звичною для себе справою – труїв байки. Він розповідав про своє дитинство, про посиденьках з Януковичем у Межигір'ї та інше. Однак як тільки розмова зайшла на політичні теми, то стало ясно, що кандидату Зеленському особливо то й сказати нічого.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

З Зеленським зіграв злий жарт серіал. Саме цей образ персонажа Голобородько і бачать глядачі на президентський виборах, а не самого актора. Персонаж дійсно вийшов яскравий і вдалий. Проте далекий від реальності і Зеленського.

Голобородько не потрапляє в дурні ситуації, його жарти завжди дотепні і до місця. Однак це завчені діалоги і відрепетирувані емоції. І поки що народ бачить Зеленського-актора, а тому і ореол чарівності якийсь час навколо нього буде зберігатися.

"ще Важливо розуміти специфіку інтерв'ю Гордона, який традиційно всі гострі кути не просто згладжує, а ще оббиває м'якою оббивкою. Що буде, коли Зеленський потрапить на справжній політичний хард-ток, де йому не дадуть піти від незручних запитань? Що буде, коли він потрапить на прямий ефір ток-шоу, де діалоги не написані заздалегідь, а жарти не заготовлені сценаристом?", - зазначає блогер.

Кращим виходом для Зеленського, як політика буде як можна довше залишатися в тіні артиста, адже він не готовий ще кидатися на амбразуру, а злий і досвідчений опонент на дебатах швидше за все зробить з нього відбивну.

Нагадаємо, Зеленський терміново покинув Україну: що відбувається. "Смішний" кандидат опинився в Польщі.

Як повідомляв Знай. ua, політологи оцінили шанси Зеленського: чим відповідять інші кандидати в президенти. Володимир Зеленський - альтернатива традиційному політику.

Знай. ua писав, що Зеленський відверто розповів про помічників за океаном: офіційну заяву. У Зеленського чесно зізналися про допомогу з-за кордону.